DETOX SYVÄPUHDISTAVA NAAMIO

39,00 €
sis. alv

DETOX -NAAMIO EPÄPUHTAUKSIA VASTAAN

Colosé Detox Purifying mask 50ml

Colosé syväpuhdistava kasvonaamio sisältää tehokkaita epäpuhtauksia ja kuona-aineita poistavia raaka-aineita.  Iho puhdistuu,  kirkastuu ja tasoittuu.  Auttaa ihon puolustusjärjestelmää neutraloimalla vapaiden radikaalien vaikutuksilta eli suojaa ihoa stressitekijöiltä.  Detox kasvonaamio syväkosteuttaa ihoa hoidon ajan.

Määrä
Varastossa

Hiilinaamio epäpuhtauksien tehokkaaseen poistoon

Kuoriva Detox hiilinaamio sopii kirkastamaan ja poistamaan epäpuhtauksia kaikilta ihotyypeiltä.  Anti - age naamio on erityisesti suunniteltu syväpuhdistamaan ihoa ja tehostamaan ihon toimintaa.  Toimimaton,  paksuuntunut iho tasoittuu,  puhdistuu ja ottaa vastaan paremmin muut iholle tarkoitetut hoitotuotteet.  


Detox - sarjan kaikissa tuotteissa on seuraavat tehoavat raaka - aineet :  • Taikapähkinä eli Hamamelisuute on tunnettu rauhoittavista ja ihoa uudistavista vaikutuksistaan.  Kasvojen hoitotuotteissa sitä käytetään herkälle iholle,  silmänympärysiholle ja parranajon jälkeen käytetyissä tuotteissa.  Se tasoittaa myös ihon laikkuja ja värivirheitä.  Hamamelis omaa ihohuokosia supistavia ja antiseptisiä ominaisuuksia,  joten sitä käytetään aknen hoitoon rasvaiselle ja seka -  iholle. 


 • Multi - Mineral Chrono - Energiser toimii energian buustaajana,  joka mahdollistaa solujen uudistumisen lisääntymisen ja pitää yllä niiden elinvoimaisuutta.  Sen sinkki,  kupari ja magnesium pitoisuus vahvistaa ja auttaa ylläpitämään ihon omaa suojaa ja säilyttää ihon raikkaan,  terveen näköisenä. 
 • 

Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Se auttaa säilyttämään ihon omaa kosteutta jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi. 

 • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja kosteuttaa ihoa.  Se saa ihon hehkumaan ja parantaa ihon sävyä.  Sillä on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä.  

 • Neidonhiuspuu - uute stimuloi ihon ja solujen hapensaantia ja ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutuksia.  Lehtiä käytetään,  koska ne sisältävät paljon antioksidantteja.  Sillä on myös tehokkaita anti-age vaikutuksia,  koska se suojaa kollageenivarantoja tuhoutumasta.  
Neidon hiuspuun lehtiä suositellaan myös epätasaisen ja läikikkään ihon värin tasoittamiseen,  sekä se pitää yllä kehon mineraalivarantoja.


 • Detoksifikaatioon vaikuttava aine Karitevoi eli Sheavoi suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta,  koska siinä yhdistyy vapaita radikaaleja vähentäviä,  "myrkkyjä" poistavia,  metalleja sitovia ja poistavia eli kelatoivia aktiivisia aineosia.  Testit ovat todistaneet,  että se suojaa ihoa superoksidien vapaiden radikaalien haitoilta. 
  Testitulokset todistavat myös sen hyvästä raudan ja lyijyn kelatointikapasiteetista,  sekä detoksisista ominaisuuksista nikotiinin myrkkyjä vastaan. 
 

Detox yhdistelmän lisäksi naamio sisältää :  • Binchō - tan eli Ubame tammesta saatavaa hiiltä,  joka on voimakas kuona - aineita poistava ja epäpuhtauksia itseensä imevä aine.  Se sitoo itsensä ulkoa tulevat ilmansaasteet ja muut haitat,  kuten myös ihon päivän aikana iholle kertyvä rasvan ja lian. 
 • Rakkoleväuutetta,  jolla tiedetään olevan pehmittäviä,  kosteuttavia,  mineraalivarantoja lisääviä ja kuona - aineita poistavia ominaisuuksia.
 • Avokado öljyä,  joka on tehokas Omega 3 lähde.  Se kosteuttaa ihoa ja sillä on ihoa voimakkaasti uusivia ominaisuuksia. 


 • Rejuven Effect toimii aktiivisesti vanhenemista vastaan ja vähentää huomattavasti vanhenemisen merkkejä iholla.   Se pehmentää juonteita,  korjaa ja puhdistaa ihon pintaa.  Voimakkaana antioksidanttina se suojaa ihoa ulkoisilta haitoilta ja varmistaa ihon optimaalisen toiminnan ja solujen nopean uusiutumisen.  Rejuven effect myös aktivoi ihon tärkeimpien ainesosien synteesiä,  kuten kollageenin,  hyaluronin ja dekoriinin,  parantaen ihon toimivuutta ja ominaisuuksia.  Lisäksi se auttaa säilyttämään soluelimien toimintaa vahvistamalla sitä suojaavan verkon toimintaa.  Se pidentää solun elinikää ja saa solut uusiutumaan yhtä nopeasti kuin nuoremmat solut. 

  Kliiniset testit ovat osoittaneet,  että se vähentää ryppyjä ja juonteita ja tasoittaa dekolteen aluetta.  Suurin osa testiryhmästä huomasi ihon olevan kiinteämpi,  kirkkaampi,  kosteampi ja vähemmän rasvainen. 

 • Granaattiomenan kukka - uutetta,  kahteen komponenttiin perustuva aktiivinen yhdistelmä,  joka kollageenin tuotannon parantamisen lisäksi 


• Lisää synteesiä,  mutta myös vähentää kollageenin hajoamista estämällä MMP - 1 muodostumista. 

• Stimuloi kollageenin rakentumista iholla  ( vitamiini C komponentti )

• Vähentää kollageenin hajoamista  ( estää MMP - 1 muodostumista )

• Lisää ihon tiheyttä.

• Pehmittää ihoa ja vähentää ryppyjen muodostumista.

• Suojaa ihoa UV - säteiden haitallisilta vaikutuksilta. 

Colosé
11740

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös