KANGASNAAMIO SENSITIVE

KANGASNAAMIO SENSITIVE

Colosé

SUOJAAVA JA RAUHOITTAVA KANGASNAAMIO HERKÄLLE IHOLLE

Colosé Sensitive Sheet mask 20 ml

Tehokkaasti rauhoittavassa kangasnaamiossa yhdistyy sembramäntyuutteen hellävaraiset ja rauhoittavat sekä hyaluronihapon kosteuttavat ominaisuudet. Naamio elvyttää ja rauhoittaa herkkää ihoa jättäen sen kirkkaaksi ja heleäksi.

Kangasnaamio on täydellinen tuote ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
7,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HERKÄN IHON KORJAAVA JA KOSTEUTTAVA KANGASNAAMIO

Hoitava kangasnaamio on helppo ja nopea tapa tehostaa ihonhoitoa. Naamio sopii täydellisesti herkistyneen ja hilseilevän ihon pikakaunistukseen, koska sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Se syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti, jonka ansiosta iho näyttää tasaisemmalta ja elinvoimaiselta. Naamio myös vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä ulkoisia haittoja vastaan. Nopeavaikutteinen naamio kosteuttaa ihoa näkyvästi vähentäen sen hilseilyä ja edistää pienten ihovaurioiden paranemista.

Koostumuksen ansiosta kangasnaamion aktiiviaineet imeytyvät syvemmälle ihoon kuin voidenaamiota käytettäessä. Se syväkosteuttaa ihoa ja saa vaikuttavat aineet imeytymään ihoon tehokkaammin. Kangas estää myös hoitonesteen haihtumista ja tehostaa näin naamion vaikutusta.

Kertakäyttöinen, pieneen tilaan menevä pakkaus on ihanteellinen mukana matkoilla. Kangasnaamion helppokäyttöisyyden vuoksi se sopii mihin tahansa tilanteeseen!

Koko
20ml
Ihotyyppi
20+
Herkkä iho
Kuiva ja herkkä iho
Ominaisuus
Rauhoittava
Suojaava
Vegaaninen
15703

AQUA - BUTYLENE GLYCOL - GLYCERIN - PROPANEDIOL - XYLITYLGLUCOSIDE - MALTODEXTRIN - ANHYDROXYLITOL - SODIUM BENZOATE - XYLITOL - SODIUM HYALURONATE - XANTHAN GUM - CAPRYLHYDROXAMIC ACID - PINUS CEMBRA WOOD EXTRACT - SODIUM PCA - PANTHENOL - SODIUM HYDROXIDE - SACCHARIDE ISOMERATE - PENTYLENE GLYCOL - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - CITRIC ACID - HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE - ETHYLHEYLGLYCERIN - SODIUM CITRATE

Ksylitoli-yhdistelmä kosteuttaa sekä palauttaa ihon luonnollisen nestetasapainon. Koostumus korjaa kosteusvajeita ihon pinnalla sekä syvemmällä ihossa. Ksylitoli vahvistaa ihoa, ehkäisee haitallisten ja edistää hyödyllisten mikrobien kasvua iholla ja toimii samalla tehokkaana kosteuttajana.

Glyseriini kosteuttaa ja sitoo kosteutta ihoon.

Butyleeniglykoli kosteuttaa.

Ksylityyliglukosidi, maltodekstriini ja xylitoli kosteuttavat, vahvistavat ja uudistavat ihon pintakerrosta.

Hyaluronihappo neljässä eri molekyylikossa kosteuttaa ja sitoo kosteutta välittömästi ja pitkäkestoisesti, ihon pinnalla sekä alemmissa kerroksissa.

Sembramännyn uute rauhoittaa, suojaa ja vähentää punoitusta iholla.

Pantenoli eli provitamiini B5 pehmittää ja rauhoittaa.

Saccharide isomerate rauhoittaa, kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa.

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Käyttöä suositellaan iltaisin, jotta naamion hoitoaineet saavat vaikuttaa iholla koko yön.

Puhdista kasvot puhdistustuotteella ja kasvovedellä ennen kangasnaamion käyttöä. Taittele naamio auki ja aseta se tasaisesti kasvoille. Silmät ja suu kohdistetaan niille tehtyihin reikiin naamiossa. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Poista kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja taputtele ylimääräinen hoitoneste ihoon. Naamiota ei pestä tai huuhdella kasvoilta pois. Naamion jälkeen on tärkeää levittää hoitovoide iholle, sillä sen avulla lukitaan kangasnaamion hoitavat aineet ihoon.

Kangasnaamio on kertakäyttöinen. Pussiin jääneen seerumin voi levittää käsin kaulalle ja dekolteelle tai vartalolle. Naamion hoitavista vaikutuksista saa viimeisetkin rippeet irti, kun pyyhkii sääret tai käsivarret kosteaksi jääneellä kankaalla.

Käytä etenkin seuraavissa tilanteissa

Ennen juhlia: Iho saa aimo annoksen hoitavia aineita ja ihon pinta tasoittuu, lisäksi kosteutetulle iholle tehty meikki näyttää aina paremmalta.

Ilta venähtää tai yöunet jäävät vähiin: Virkistää ja kirkastaa ihon pirteäksi uuteen päivään.

Ulkoilun jälkeen: Aurinko, tuuli ja pakkanen rasittavat sekä kuivattavat ihoa. Kangasnaamio tehohoitaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa kestämään ympäristön rasituksia paremmin.

Matkassa mukana: Ilmastointi, kuiva huoneilma, aikaerojen aihettama väsymys ja lämpötilan vaihtelut kuivattavat ja rasittavat ihoa. Kangasnaamio virkistää ja palauttaa ihon elinvoiman pikaisesti. Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi lentokoneessa.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle