SENSITIVE HERKÄN IHON SEERUMI

SENSITIVE HERKÄN IHON SEERUMI

Colosé

SUOJAAVA JA KORJAAVA HERKÄN IHON SEERUMI

Colosé Sensitive face serum 50 ml

Kasvoseerumin kevyt koostumus antaa iholle sen tarvitseman kosteuden. Seerumi ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja sopii erityisesti herkälle iholle. Kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi seerumi sisältää iho uusivia ja suojaavia raaka-aineita, jotka tuovat herkälle iholle elinvoimaa sekä suojaavat ulkoisilta haitoilta.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
59,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HERKÄN IHON RAUHOITTAVA JA KOSTEUTTAVA SEERUMI

Colosé on kehittänyt Sensitive -linjan herkän ihon suojaamiseksi. Tuoksuton seerumi on suunniteltu kosteuttamaan, suojaamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Se lievittää tehokkaasti kutinaa ja punoitusta sekä soveltuu hyvin voiteen rinnalle tehostamaan herkän ihon vaativaa hoitoa.

Seerumi sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia ainesosia, kuten allantoiinia, sembramännyn uutetta ja kamomillasta uutettua bisabololia. Lisäksi se kosteuttaa ihoa kasviglyseriinin, pantenolin ja ksylitoliyhdistelmän avulla.

Ksylitoli on tehokas ja monivaikutteinen aktiiviaine ihonhoidossa. Ksylitoli-yhdistelmän (xylitylglucoside, anhydroksylitoli ja ksylitoli) teho perustuu sen ihoa tasapainottavaan vaikutukseen. Ksylitoli vahvistaa ihoa, estää haitallisten ja edistää hyödyllisten mikrobien kasvua iholla ja toimii samalla tehokkaana kosteuttajana.

Sensitive-seerumia suositellaan herkän ihon tehohoitoon tai säännölliseen käyttöön kuivalla ja herkällä iholla. Seerumin päälle levitetään aina kasvovoide, joka lukitsee seerumin kosteuttavat ainesosat ihoon. Herkälle iholle suositellaan Sensitive-linjan 24H voidetta.

Koko
50ml
Ihotyyppi
Herkkä iho
Kuiva ja herkkä iho
Ominaisuus
Hajusteeton
11181

AQUA - ISOPROPYL PALMITATE - GLYCERIN - PROPANEDIOL - PANTHENOL - XYLITYLGLUCOSIDE - SODIUM POLYACRYLATE - BATYL ALCOHOL - MALTODEXTRIN - ANHYDROXYLITOL - SODIUM BENZOATE - ALLANTOIN - XYLITOL - GLYCERYL STEARATE - XANTHAN GUM - CAPRYLHYDROXAMIC ACID - TOCOPHERYL ACETATE - BISABOLOL - PINUS CEMBRA WOOD EXTRACT - SODIUM HYDROXIDE

Allantoiinin keratolyyttisen eli ihoa uusivan vaikutuksen ansiosta se poistaa vaurioitunutta ihokudosta ja kuolleita ihosoluja, sekä vilkastuttaa uusien kasvua. Sillä on rauhoittava vaikutus, samalla se kosteuttaa ihoa ja tekee ihon miellyttävän pehmeäksi.

Sembramännyn uute rauhoittaa yliherkkyyttä iholla ja vähentää punoitusta sekä tulehtuneen, vaurioituneen ihon värieroja ja läiskiä. Ihosta tulee tasaisemman värinen ja nuorekas hehku palautuu. Lisäksi raaka-aine suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta.

Bisabolol on kamomillasta uutettu raaka-aine, joka tunnetaan pehmentävistä, rauhoittavista ja tulehduksia hoitavista ominaisuuksistaan. Auttaa vähentämään UV-säteiden aiheuttamia ihoärsytyksiä, suojaten ihoa päivittäistä rasitusta vastaan, samalla nopeuttaen ihon uudistumista.

E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja ehkäisee niiden aiheuttamia soluvaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä iholla. Sillä on myös ihoa hoitavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.

Pantenoli eli Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä, suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia ihoon. Se auttaa rakentamaan ja pitämään yllä ihon omaa kosteustasapainoa, jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

Xylitylglucosiden, anhydroksylitolin ja ksylitolin yhdistelmä omaa kosteuttavia ja korjaavia vaikutuksia sekä vähentää bakteerien kasvua iholla. Se ylläpitää ihon kosteustasapainoa lisäämällä ihonpinnan kosteuspitoisuutta ja täyttämällä ihon kosteusvarantoja. Ehkäisee kosteuden haihtumista iholta lisäämällä keramidien tuotantoa, vahvistaen ihon suojakerroksen toimintaa ja parantaen vastustuskykyä ulkoisia haittoja vastaan. Ainesosat pehmentävät näkyvästi ihon pintaa vähentäen ihon liuskoittumista eli hilseilyä sekä hoitavat pieniä vaurioita iholla.

Kasviglyseriini parantaa ihon luonnollista vastustuskykyä ja vähentää ulkoisten rasitusten vaikutusta ihoon. Se on ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava aine, joka sitoo vettä itseensä. Glyseriinin kosteuttavan vaikutuksen ansiosta ihon joustavuus paranee ja iho tuntuu miellyttävältä.

Levitä aamuin illoin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hiero hellävaraisesti kostealle iholle, kunnes seerumi on täysin imeytynyt. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle