ALUSMASKARA BASIC

ALUSMASKARA BASIC

Colosé

HOITAVA ALUSMASKARA BASIC

Colosé Mascara Basic 10 ml

Hoitavan alusmaskaran ainutlaatuiset vahat rakentavat pitkät, tuuheat ja kaarevat ripset nopeasti ja kestävästi. Hellävarainen, mieto tuote joka ei ärsytä herkkiä silmiä tai silmänympärysihoa. Sopii myös ripsien hoitonaamioksi öisin.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
24,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

RIPSIÄ TUUHEUTTAVA ALUSMASKARA

Kauniisti taipuvat, vahvat ja pitkät ripset antavat katseeseen säihkettä ja syvyyttä. Colosén Basic alusmaskara tuo ripsiin runsautta ja pituutta tehden katseesta intensiivisen. Ripsien rakennetta vahvistava voidemainen emulsio on valmistettu oliiviöljystä uutetuista hellävaraisista, hoitavista estereistä ja luonnonvahoista. Alusmaskara tuuheuttaa ripsiä näkyvästi, ja sopii käytettäväksi vedenkestävän tai vesiliukoisen maskaran alla.

Hoitava alusmaskara tekee ripsistä näyttävät ja tukee niiden kasvua. Maskaran koostumus sisältää ainesosia, jotka suojaavat ripsien luonnollista kasvua ja soveltuu käytettäväksi ripsien hoitoaineena öisin. Tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi ripsenpidennyksistä kärsineiden ripsien hoidossa.

Koko
10ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
14050

AQUA - ETHYLENE/VA COPOLYMER - COPERNICIA CERIFERA CERA - CERA ALBA - HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS - GLYCERYL STEARATE - NYLON-12 - PALMITIC ACID - STEARIC ACID - TRIETHANOLAMINE - HYDRATED SILICA - SILICA - PHENOXYETHANOL - HYDROXYETHYLCELLULOSE - DIMETHICONE - ASCORBYL PALMITATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - SODIUM NITRATE

Karnaubavaha

Mehiläisvaha

Alusmaskaraa voidaan käyttää värimaskaran alla primerina ripsien pohjustukseen, jotta saadaan aikaan tuuheat ripset, sekä ravitsevana ja hoitavana yönaamiona ripsille.

Käyttö tuuheuttavana alusmaskarana

Luonnollisen ja kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, puhdista ripsiltä meikki, lika ja öljyisyys sekä varmista, että levität mascaraa kuivalle pohjalle. Harjaa yläripset ja levitä alusmascara hieman ”sahaavalla” liikkeellä ensin ripsien juuresta kärkeen asti, sitten puolivälistä kärkeen ja lopuksi vain kärkiin. Anna alusmascaran kuivua ja levitä päälle kerros värimascaraa. Lopputuloksena on näyttävät, kauniisti kaartuvat ja tuuheat ripset.

Käyttö hoitavana yönaamiona ripsille

Puhdista silmämeikki huolellisesti illalla Colosén hoitavilla silmämeikinpoistolapuilla ja levitä hoitomascaraa hieman ”sahaavalla” liikkeellä ripsien juuresta kärkiin asti. Levitä tasaisesti ripsiin ja jätä yöksi hoitamaan.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle