RIPSENTAIVUTTIMET

RIPSENTAIVUTTIMET

Careliána Cosmetics

RIPSENTAIVUTTIMET

Careliána Cosmetics Silver Eyelash Curler

Metallinen ripsentaivutin antaa ripsille luonnollista nostetta ja virheettömän taivutuksen. Sen loivakaarinen muotoilu mukailee pohjoismaista silmänmuotoa ja saavuttaa ripsirivin reunimmaisetkin ripset. Ripsentaivuttimen joustava kumityyny ehkäisee ripsien katkeilua ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Mukana kolme vaihtokumia.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
5,90 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HELLÄVARAINEN RIPSENTAIVUTIN PÄIVITTÄISEEN EHOSTUKSEEN

Laadukkaasti muotoiltu ripsentaivutin korostaa katsetta ja taivuttaa ripset tasaisesti. Sen loiva kaari asettuu tiiviisti silmäluomea vasten ja saavuttaa helposti silmäkulmien pienimmätkin ripset. Klassinen metallirakenne on äärimmäisen kestävä ja pakkauksen mukana toimitetaan kolme vaihtokumia.

Ripset suositellaan taivuttamaan kolmessa osassa, ensin tyvestä, sitten keskiosasta ja lopuksi ripsien kärjistä. Näin saavutetaan luonnollisen tasainen taivutus joka kestää pitkään. Suosittelemme käyttämään taivutetuilla ripsillä Colosén Waterproof -maskaraa, joka parantaa taivutuksen kestoa.

TAI2
No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle