KASVOJEN PUHDISTUSSIENI -PURISTETTU SYDÄN 2 KPL

KASVOJEN PUHDISTUSSIENI -PURISTETTU SYDÄN 2 KPL

KASVOJEN PUHDISTUSSIENI 2 kpl

Puristetut selluloosakasvosienet on valmistettu 100 % luonnollisista selluloosakuiduista eivätkä ne sisällä voimakkaita kemikaaleja ja hajuja. Hellävarainen päivittäiseen huokosten puhdistukseen, lian, ylimääräisen öljyn, kasvonaamioiden ja meikin poistamiseen.

Halkaisija 8,5 cm, paksuus märkänä 1,3 cm

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
2,90 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

KÄYTTÖ: Liota kasvosieni veteen ensimmäistä käyttökertaa varten. Se laajenee ja tulee käyttökelpoiseksi sekunneissa veteen upotuksen jälkeen. Kun se on laajentunut, purista sientä poistaaksesi ylimääräinen vesi ja levitä varovasti pinnalle, jonka haluat puhdistaa kasvojen puhdistusaineella.

TALOUDELLINEN JA KÄTEVÄ: Sieni istuu kätevästi käteesi, mikä tekee niistä ihanteellisen ja ergonomisen kasvojenpuhdistusratkaisun. Sieni kestää jopa pari viikkoa päivittäisessä käytössä, joten nämä ovat taloudellinen ratkaisu kauneustarpeisiisi.

UUDELLEENKÄYTETTÄVÄ: Kasvosieni on uudelleenkäytettävä henkilökohtaiseen käyttöön. Kestävä ja ystävällinen sinulle. Pese sieni käytön jälkeen ja kuivata ilmamassa paikassa.

MATKAYSTÄVÄLLINEN: Kätevä kuljettaa mukana, koska sieni on kevyt ja puristettu kuivana.

SIE3
No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle