VARTALOTALKKI

VARTALOTALKKI

Colosé

VARTALOTALKKI

Colosé Talc microfin 90 g

Kevyesti hajustettu, antiseptinen vartalotalkki. Sisältää sinkkiä, riisilesettä ja piidioksidia joiden tehtävänä on suojata ihoa, poistaa kosteutta ja aikaansaada iholle silkkisen pehmeä tunne. Hellävarainen tuote sopii pitämään koko perheen ihot kuivina ja raikkaina.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
25,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

TALKKI VARTALON IHONHOITOON JA HYGIENIAAN

Colosén vartalotalkissa käytetään farmaseuttista, mikronisoitua ja puhdistettua ranskalaista talkkia joka sopii myös herkälle iholle ja vauvan ihonhoitoon. Talkin lisäksi tuotteessa on antibakteerista ja hikoilua vähentävää sinkkioksidia, ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa riisilesettä sekä piidioksidia, joka tunnetaan erinomaisesta kosteudensitomiskyvystään.

Raikastava vartalotalkki sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti herkän ihon hoitamiseen. Monikäyttöinen talkki sopii ominaisuuksiltaan koko vartalon hygienian hoitoon. Se imee itseensä kosteutta sekä muodostaa ihon pinnalle kalvon, joka silottaa ihoa ja vähentää sen kitkaa. Näin ihoa voidaan suojata kipeiltä hankaumilta esimerkiksi reisissä.

Vartalotalkin kosteudenimukyky vähentää ja neutralisoi iholle kertyvää liiallista kosteutta, hikoilua sekä rasvoittumista. Se omaa myös antiseptisiä ominaisuuksia, jotka neutraloivat iholla muodostuvia ikäviä hajuja. Talkki jättää iholle kuivan ja raikkaan tunteen. Sopii hyvin myös vähentämään jalkojen hikoilua ja epämiellyttäviä hajuhaittoja. Miedosti deodoroiva talkki sopii niin naisille kuin miehillekin.

Koko
90g
Ihotyyppi
Herkkä iho
Kaikille ihotyypeille
Ominaisuus
Vegaaninen
16390

TALC - ZINC STEARATE - DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH – SILICA - ZINC OXIDE – PARFUM - HEXYL CINNAMAL – LINALOOL - BENZYL SALICYLATE - GERANIOL - CITRONELLOL - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - AMYL CINNAMAL – LIMONENE – COUMARIN - HYDROXYCITRONELLAL - EUGENOL

Talkki - luonnollinen pehmeästä kivestä saatu, huolellisesti puhdistettu ja pesty mineraali on erittäin hienojakoista ranskalaista talkkia. Farmaseuttisen puhtaustason omaava talkki sopii myös vauvojen ja lasten, sekä erittäin herkkäihoisten hoitotuotteeksi. Ei allergisoi.


Sinkkistearaatti on valkoista jauhetta, joka parantaa talkin kestävyyttä ja tarttuvuutta iholla.

Piidioksidi on kosteutta sitova aine, joka absorboi ihon erittämää hikeä pitäen ihon pinnan kuivana ja raikkaana.


Riisileseet ovat perinteisesti aasialaisten ihmisten kauneuden ja terveyden symboli. Aasialaiset naiset ovat käyttäneet sitä yli 2000 vuoden ajan kosteuttamaan, valkaisemaan sekä tasoittamaan ihoa.


Sinkkioksidilla on suojaava vaikutus. Se tekee iholle kestävän ja suojaavan kalvon, joka estää pölyn, lian ja muiden allergeenisten hiukkasten imeytymistä ihoon. Se toimii myös valovanhenemista vastaan, koska se heijastaa haitallisia ultraviolettisäteitä pois iholta. Lisäksi se tunnetaan antiseptisistä ja ihohuokosia supistavista ominaisuuksistaan. Vähentää näin epämiellyttäviä hajuhaittoja iholla.

Voit levittää talkkia haluamillesi vartalon osille kaatamalla sitä ensin pullosta kädellesi ja levittämällä talkin kädellä tai talkkivipalla. Voit myös ”pölläyttää” talkkia suoraan valittuun kohtaan. Pidä talkkipullo ihoasi kohti ja paina pullon keskiosasta nopeasti, mutta hellästi, jolloin paine annostelee talkin määrän.

Monikäyttöinen talkki

Laita talkkia vanupuikolla silmäripsiin ennen mascaran laittoa ja saat ripsiin runsaasti volyymia. Talkkia voi käyttää myös hiuspuuterina, antaa hiuksille hienon mattapinnan. Sirottele talkkivipalla talkkia kenkiin ja kesävarpaisiin niin jalat pysyvät kuivina sekä hajut loitolla. Talkki toimii myös kainaloissa deodorantin tavoin, pitää kainalot kuivina ja jättää raikkaan tuoksun. Ei inhottavia märkäläiskiä kainaloissa, eikä paita imeydy kiinni kainaloihin. Ripaus talkkia reiden sisäpinnalle auttaa estämään toisiinsa hankaavat sisäreidet. 

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle