KAVIAARIVOIDE 24H ANTI-AGE

47,00 €
sis. alv

50+ ANTI-AGE KAVIAARIVOIDE

Colosé Caviar 24H Anti-age Nourishing cream 50ml

Colosén Kaviaarivoide on ikääntymisen vaikutuksia vastaan kehitetty voideyhdistelmä,  jonka vaikuttavat raaka-aineet rauhoittavat ja uusivat ihoa tehokkaasti.  Syväkosteuttaa ja korjaa ihon kerrosten vaurioita,  lisäten solujen toimintaa ja uudistaen ihoa.  Ihosta tulee entistä sileämpi, joustavampi ja kiinteämpi.

Biomimeettisesti valmistetut galeeniset yhdisteet takaavat iholle parhaat hoitotulokset.  Koostumus suojaa,  on miellyttävän tuntuinen ja imeytyy hyvin ihoon sekä kosteuttaa ihoa syvemmältä pitkäkestoisesti. 

Määrä
Varastossa

Kaviaarivoide ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan 50 +

Kaviaarivoide on ihon näkyvän vanhenemisen merkkejä vastaan kehitetty ylellinen kaviaaripohjainen yhdistelmä.  Sen vaikuttavat raaka - aineet rauhoittavat ja uusivat ihoa tehokkaasti.  Ohut koostumus imeytyy hyvin,  kosteuttaa ja korjaa ihon kerrosten vaurioita,  jolloin ihon pinta kestää sileänä ja joustavana.  Hyaluronihappo ja avokadoöljy tehostavat ravitsevaa ja syväkosteuttavaa vaikutusta.
  Anti age öljyt ja Omega rasvahapot lisäävät ihon hapensaantia ja vastaanottokykyä.  Kasvojen juonteet tasoittuvat näkyvästi.  
Multi - Mineral Chrono-Energiser - hivenaineiden yhdistelmä virkistää solujen toimintaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa.  Ihon väri tasoittuu ja kirkastuu. 

Kaikissa kaviaarituotteissa on käytetty raaka -ainepohja

  • Kaviaarin vaikuttavat aineosat - Vitamiini D,  Omega 3,  jodi,  fosfori ja proteiini.  Kosteuttaa ihoa,  lisää ihon omia mineraalivaroja ja tuotantoa sekä suojaa ihoa.  Aktiiviset ainesosat ovat tehokkaita vapaita radikaaleja vastaan,  eli ihon vanhenemista vastaan.  Iho säilyttää elastisuuttaan,  vahvistuu ja kosteustasapaino kestää hyvänä.
  • Hyaluronihappo - Natriumhyaluronaatti on vahvasti ihoa suojaava ja kosteuttava raaka - aine.  Hyaluronihappo auttaa pitämään ihon nuorekkaana,  terveenä,  elastisena ja parantaa ihon pinnan sävyä.
  • The Multi - Mineral Chrono - Energiser toimii solujen energian buustaajana,  joka parantaa ja lisää solujen uusiutumista.  Sinkki,  kupari ja magnesium auttavat lisäämään energiatasoa ja yleistä aineevaihduntaa.  Se vahvistaa ja auttaa ylläpitämään ihon suojamekanismia sekä säilyttää ihon raikkaan ja terveen näköisenä.
  • RejuvenEffect toimii aktiivisesti vanhenemista vastaan ja vähentää huomattavasti vanhenemisen merkkejä iholla.  Se pehmentää juonteita, korjaa ja puhdistaa ihon pintaa.  Voimakkaana antioksidanttina suojaa ihoa ulkoisilta haitoilta ja varmistaa ihon optimaalisen toiminnan ja solujen nopean uusiutumisen.  Rejuveneffect myös aktivoi ihon tärkeimpien rakennusaineiden synteesiä,  kuten kollageenin,  hyaluronin ja dekoriinin,  parantaen ihon toimivuutta ja ominaisuuksia.  Se pidentää solun elinikää ja saa solut uusiutumaan yhtä nopeasti kuin nuoret solut.  Kliiniset testit ovat osoittaneet,  että se vähentää ryppyjä sekä juonteita ja tasoittaa dekoltee aluetta.  Suurin osa vapaaehtoisista huomasi ihon olevan kiinteämpi,  kirkkaampi,  kosteampi ja rasvoittuvan vähemmän.
  • Avokado öljy on rikas Omega 3 lähde.  Se kosteuttaa ihoa ja sillä on ihoa voimakkaasti uusivia ominaisuuksia.
  • Provitamiini B5 - Panthenol omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi.
  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja kosteuttaa ihoa.  Heleyttää ja parantaa ihon sävyä.  Sillä on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä.
Colosé
11450

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
50+
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös