KOLLAGEENIVOIDE EGALISANTE 24H

47,00 €
sis. alv

24H KOLLAGEENIVOIDE EGALISANTE 

Colosé 24H Crème Egalisante 50ml

Kasvikollageenia sisältävä erikoisvoide sopii kaikille ihotyypeille sekä yö -  että päivävoiteena.  Tasoittaa ihon pintaa ja pitää sen joustavana ja raikkaana pitkään.  Akaasiapuun kasvikollageeni pitää ihon kimmoisana,  nuorekkaana ja eloisana tehokkaan kosteudensitomiskyvyn ansiosta.   Sisältää UVA   ja UVB -suojia,  jotka ehkäisevät auringosta johtuvaa ihon valovanhenemista. 

Määrä
Varastossa

Kollageeni on ihon tärkein proteiini, joka toimii ihon rakennusaineena tehden sen joustavaksi ja kestäväksi. 75 % ihosta, hiuksista, kynsistä ja nivelkudoksesta muodostuu kollageenista. Sen määrä kehossa vähenee vuosittain 25 ikävuoden jälkeen. Noin 40 -vuotiaana keho lakkaa tuottamasta kollageenia. Tämän vuoksi ikääntymisen merkit näkyvät kaikkein nopeimmin 35 - 50 vuoden iässä, mikäli emme hoida ihoamme.

24H voide elastisuuden ylläpitämiseen

Täyteläinen 24H kollageenivoide täydentää ikääntymisestä aiheutuvaa kollageenivajetta iholla.

  • Akaasiapuusta saatu kasvikollageeni pitää ihon elastisena, palauttaa iholle sen luonnollisen kosteuden sekä hidastaa näkyviä ikääntymisen merkkejä.
  • Kasviproteiinit ehkäisevät ihon kuivumista ja lanoliini suojaa ihoa herkistymiseltä ulkopuolisia ärsytyksiä vastaan. Voide imeytyy hyvin ja jättää mattapinnan.
  • UVA - ja UVB -filtterit pitävät ihon suojattuna auringon vanhentavilta säteiltä.

Jokaisen yli 30 -vuotiaan naisen tulee käyttää kollageeni -kuureja säännöllisesti, jotta ihon oma kollageeni kestää ikääntymisen aiheuttaman kollageenivajeen.

Colosé
11600

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös