• -4,50 €

KOLLAGEENIVOIDE EGALISANTE 24H

42,50 €
47,00 €
sis. alv

24H KOLLAGEENIVOIDE EGALISANTE 

Colosé 24H Crème Egalisante 50ml

Kasvikollageenia sisältävä erikoisvoide sopii kaikille ihotyypeille sekä yö -  että päivävoiteena.  Tasoittaa ihon pintaa ja pitää sen joustavana ja raikkaana pitkään.  Akaasiapuun kasvikollageeni pitää ihon kimmoisana,  nuorekkaana ja eloisana tehokkaan kosteudensitomiskyvyn ansiosta.   Sisältää UVA   ja UVB -suojia,  jotka ehkäisevät auringosta johtuvaa ihon valovanhenemista. 

Määrä
Varastossa

Kollageeni on ihon tärkein proteiini,  joka toimii ihon rakennusaineena tehden sen joustavaksi ja kestäväksi.  75 % ihosta,  hiuksista,  kynsistä ja nivelkudoksesta muodostuu kollageenista.  Sen määrä kehossa vähenee vuosittain 25 ikävuoden jälkeen.  Noin 40 -vuotiaana keho lakkaa tuottamasta kollageenia.  Tämän vuoksi ikääntymisen merkit näkyvät kaikkein nopeimmin 35 - 50 vuoden iässä,  mikäli emme hoida ihoamme. 

24H voide elastisuuden ylläpitämiseen

Täyteläinen 24H kollageenivoide täydentää ikääntymisestä aiheutuvaa kollageenivajetta iholla.

  • Akaasiapuusta saatu kasvikollageeni pitää ihon elastisena,  palauttaa iholle sen luonnollisen kosteuden sekä hidastaa näkyviä ikääntymisen merkkejä. 
  • Kasviproteiinit ehkäisevät ihon kuivumista ja lanoliini suojaa ihoa herkistymiseltä ulkopuolisia ärsytyksiä vastaan.  Voide imeytyy hyvin ja jättää mattapinnan. 
  • UVA - ja UVB -filtterit pitävät ihon suojattuna auringon vanhentavilta säteiltä.

Jokaisen yli 30 -vuotiaan naisen tulee käyttää kollageeni -kuureja säännöllisesti,  jotta ihon oma kollageeni kestää ikääntymisen aiheuttaman kollageenivajeen.

Colosé
11600

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös