• -1,50 €
KANGASNAAMIO HYALURON4

KANGASNAAMIO HYALURON4

Colosé

KOSTEUTTAVA JA VIRKISTÄVÄ KANGASNAAMIO

Colosé Hyaluron4 Sheet mask 20 ml

Tehostettuun ihonhoitoon kehitetty syväkosteuttava ja rauhoittava kangasnaamio sisältää elvyttävää aloe veraa ja aprikoosiuutetta sekä tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Helppokäyttöinen naamio virkistää ja energisoi ihoa tehden siitä kirkkaamman, tasaisemman ja heleämmän.

Kangasnaamio on täydellinen tuote ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
6,00 € 7,50 € -1,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

KUIVAN IHON ELVYTTÄVÄ JA SYVÄKOSTEUTTAVA KANGASNAAMIO

Colosé Hyaluron4 kangasnaamio on helppo ja yksinkertainen tapa tehostaa ihonhoitoa. Naamio sopii täydellisesti kuivan sekä kosteusköyhän ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jonka ansiosta iho näyttää heleämmältä ja kuivuudesta johtuvat hennot juonteet tasoittuvat.

Kangasnaamioon imeytetyt aktiiviaineet imeytyvät syvemmälle ihoon kuin voidenaamiota käytettäessä. Kangasnaamion hoitoneste syväkosteuttaa ihoa ja saa vaikuttavat aineet imeytymään tehokkaammin. Kangas estää myös hoitonesteen haihtumista ja tehostaa näin naamion vaikutusta.

Kertakäyttöinen, pieneen tilaan menevä pakkaus on ihanteellinen mukana matkoilla. Helppokäyttöinen naamio sopii käytettäväksi missä tahansa tilanteessa.

Koko
20ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Kuiva ja herkkä iho
Ominaisuus
Vegaaninen
15700

WATER - GLYCERIN - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - HYDROLYZED HYALURONATE - PRUNUS ARMENIACA KERNEL EXTRACT - BIOSACCHARIDE GUM-1 - ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE - PANAX GINSENG ROOT EXTRACT - CAFFEINE - BETAINE - PANTHENOL - XANTHAN GUM - PHENOXYETHANOL - BENZOIC ACID - DEHYDROACETIC ACID

Glyseriini kosteuttaa ja sitoo kosteutta ihoon.

Hyaluronihappo neljässä eri molekyylikossa kosteuttaa ja sitoo kosteutta välittömästi ja pitkäkestoisesti, ihon pinnalla sekä alemmissa kerroksissa.

Aprikoosinsiemenuute elvyttää ja kosteuttaa ihoa.

Biosaccharide gum-1 kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa.

Aloen lehtiuute parantaa ärsytyksiä ja tulehduksia sekä kosteuttaa ja elvyttää rasittunutta ihoa.

Ginsengin juuriuutteella on elvyttäviä sekä ihon kuntoa parantavia ominaisuuksia.

Kofeiini vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä virkistää ja elvyttää ihoa. Sillä on myös nesteitä poistava vaikutus, joten se vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.

Pantenoli eli provitamiini B5 pehmittää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Käyttöä suositellaan iltaisin, jotta naamion hoitoaineet saavat vaikuttaa iholla koko yön.

Puhdista kasvot puhdistustuotteella ja kasvovedellä ennen kangasnaamion käyttöä. Taittele naamio auki ja aseta se tasaisesti kasvoille. Silmät ja suu kohdistetaan niille tehtyihin reikiin naamiossa. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Poista kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja taputtele ylimääräinen hoitoneste ihoon. Naamiota ei pestä tai huuhdella kasvoilta pois. Naamion jälkeen on tärkeää levittää hoitovoide iholle, sillä sen avulla lukitaan kangasnaamion hoitavat aineet ihoon.

Kangasnaamio on kertakäyttöinen. Pussiin jääneen seerumin voi levittää käsin kaulalle ja dekolteelle tai vartalolle. Naamion hoitavista vaikutuksista saa viimeisetkin rippeet irti, kun pyyhkii sääret tai käsivarret kosteaksi jääneellä kankaalla.

Käytä etenkin seuraavissa tilanteissa

Ennen juhlia: Iho saa aimo annoksen hoitavia aineita ja ihon pinta tasoittuu, lisäksi kosteutetulle iholle tehty meikki näyttää aina paremmalta.

Ilta venähtää tai yöunet jäävät vähiin: Virkistää ja kirkastaa ihon pirteäksi uuteen päivään.

Ulkoilun jälkeen: Aurinko, tuuli ja pakkanen rasittavat sekä kuivattavat ihoa. Kangasnaamio tehohoitaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa kestämään ympäristön rasituksia paremmin.

Matkassa mukana: Ilmastointi, kuiva huoneilma, aikaerojen aihettama väsymys ja lämpötilan vaihtelut kuivattavat ja rasittavat ihoa. Kangasnaamio virkistää ja palauttaa ihon elinvoiman pikaisesti. Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi lentokoneessa.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle