KANGASNAAMIO ANTI-AGE

KANGASNAAMIO ANTI-AGE

Colosé

VAALENTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KANGASNAAMIO

Colosé Anti-age Lightening & Lifting Sheet mask 20 ml

Vaalentava ja kiinteyttävä kangasnaamio sisältää sveitsiläisten alppikasvien yhdistelmän ja alfa-arbutiinia joilla on ihoa vaalentavia ominaisuuksia. Lisäksi tuotteessa on ihoa kirkastavaa helmiuutetta. Naamion irlanninsammal ja kasvoja rentouttava ”Age Killing Tripeptide” -yhdistelmä vähentää ryppyjä sekä rauhoittaa ihoa. Helppokäyttöinen naamio elvyttää, rauhoittaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

Kangasnaamio on täydellinen tuote ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
7,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

IKÄÄNTYVÄN IHON ELVYTTÄVÄ JA KIINTEYTTÄVÄ TEHONAAMIO

Colosén Anti-age -kangasnaamio on helppo ja nopea tapa tehostaa ihonhoitoa. Naamio sopii täydellisesti veltostuneen ja harmaantuneen ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät välittömästi. Se vaalentaa ihoa tehokkaasti, jonka ansiosta iho näyttää kirkkaammalta ja ihon värierot tasoittuvat. Naamio myös kiinteyttää ja silottaa ihoa, jolloin kasvojen piirteet selkeytyvät ja ihon pinnasta tulee tasaisempi.

Koostumuksen ansiosta kangasnaamion aktiiviaineet imeytyvät syvemmälle ihoon kuin voidenaamiota käytettäessä. Se syväkosteuttaa ihoa ja saa vaikuttavat aineet imeytymään ihoon tehokkaammin. Kangas estää myös hoitonesteen haihtumista ja tehostaa näin naamion vaikutusta.

Kertakäyttöinen, pieneen tilaan menevä pakkaus on ihanteellinen mukana matkoilla. Kangasnaamion helppokäyttöisyyden vuoksi se sopii mihin tahansa tilanteeseen!

Koko
20ml
Ihotyyppi
30-50 v
50+
Kaikille ihotyypeille
Ohut ja oheneva iho
Ominaisuus
Vegaaninen
15702

WATER - GLYCERIN - MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER/LEAF/STEM/EXTRACT - ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT - MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT - MENTHA PIPERITA (PEPERMINT) LEAF EXTRACT - VERONICA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM/ EXTRACT - ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT - PRIMULA VERIS EXTRACT - ALPHA ARBUTIN - LECITHIN - UBIQUINONE - ASCORBYL TETRAISOPALMITATE - TOCOPHEROL - OLUSOIL/VEGETABLE OIL - CHONDRUS CRISPUS EXTRACT - COLLAGEN - HYDROLYZED ELASTIN - DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE - PEARLEXTRACT - XANTHAN GUM - PHENOXYETHANOL - BENZOIC ACID - DEHYDROACETIC ACID - SODIUM BENZOATE

Glyseriini kosteuttaa ja sitoo kosteutta ihoon.

Alpha arbutin kirkastaa ja tasoittaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden syntyä.

Lesitiini elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Ubikinoni Q10 korjaa UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita, nopeuttaa solujen uusiutumista ja rauhoittaa ihoärsytyksiä.

Ascorbyl tetraisopalmitate on C-vitamiini, joka imeytyy ihoon erityisen nopeasti ja tehokkaasti. Toimii antioksidanttina, kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen väriä.

E-vitamiini on antioksidantti, joka vähentää ihon punoitusta ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Kasviperäinen puristettu öljy pehmentää ihoa. Irlanninsammal on punaleviin kuuluva levälajike, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja virkistää ihoa.

Kollageeni kosteuttaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa.

Elastiini kosteuttaa, kiinteyttää ja ehkäisee UV-säteilyn haittavaikutuksia.

Peptidi rentouttaa kasvolihaksia, ehkäisee ryppyjen muodostumista ja aktivoi ihon uudistumista.

Helmiuute kirkastaa ihoa.

Seitsemän alppikasvin yhdistelmä vaalentaa tutkitusti pigmenttiläiskiä ja kirkastaa:

Kiiltomalva rauhoittaa ja alentaa punoitusta iholla.

Poimulehti estää tulehduksia, vähentää turvotusta ja parantaa ihon mikroverenkiertoa.

Melissanlehti rauhoittaa ja uudistaa ihoa sekä toimii antiseptisesti.

Piparmintunlehti rauhoittaa ja viilentää sekä toimii antiseptisesti.

Rohtotähdyke supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ja alentaa punoitusta iholla.

Siankärsämö rauhoittaa, supistaa ihohuokosia ja edistää ihon pintaverenkiertoa.

Kevätesikko on tulehduksia ehkäisevä ja vaalentava ainesosa.

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Käyttöä suositellaan iltaisin, jotta naamion hoitoaineet saavat vaikuttaa iholla koko yön.

Puhdista kasvot puhdistustuotteella ja kasvovedellä ennen kangasnaamion käyttöä. Taittele naamio auki ja aseta se tasaisesti kasvoille. Silmät ja suu kohdistetaan niille tehtyihin reikiin naamiossa. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Poista kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja taputtele ylimääräinen hoitoneste ihoon. Naamiota ei pestä tai huuhdella kasvoilta pois. Naamion jälkeen on tärkeää levittää hoitovoide iholle, sillä sen avulla lukitaan kangasnaamion hoitavat aineet ihoon.

Kangasnaamio on kertakäyttöinen. Pussiin jääneen seerumin voi levittää käsin kaulalle ja dekolteelle tai vartalolle. Naamion hoitavista vaikutuksista saa viimeisetkin rippeet irti, kun pyyhkii sääret tai käsivarret kosteaksi jääneellä kankaalla.

Käytä etenkin seuraavissa tilanteissa

Ennen juhlia: Iho saa aimo annoksen hoitavia aineita ja ihon pinta tasoittuu, lisäksi kosteutetulle iholle tehty meikki näyttää aina paremmalta.

Ilta venähtää tai yöunet jäävät vähiin: Virkistää ja kirkastaa ihon pirteäksi uuteen päivään.

Ulkoilun jälkeen: Aurinko, tuuli ja pakkanen rasittavat sekä kuivattavat ihoa. Kangasnaamio tehohoitaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa kestämään ympäristön rasituksia paremmin.

Matkassa mukana: Ilmastointi, kuiva huoneilma, aikaerojen aihettama väsymys ja lämpötilan vaihtelut kuivattavat ja rasittavat ihoa. Kangasnaamio virkistää ja palauttaa ihon elinvoiman pikaisesti. Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi lentokoneessa.

Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Tuote lisätty toivelistalle