VEHNÄNALKIONAAMIO

VEHNÄNALKIONAAMIO

Colosé

RAUHOITTAVA VEHNÄNALKIONAAMIO

Masque aux germes de blé 50 ml

Vehnän arvokkaita ravintoaineita hyödyntävä naamio rauhoittaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Sopii hyvin kuivalle, aralle sekä couperosa-iholle. Ehkäisee ihon kuivumista ja edistää sen joustavuutta. Naamion aktiiviaineena on käytetty vehnänsiemenestä erotettua tiivistä uutetta, joka sisältää vehnänalkion ja ytimen arvokkaita ravintoaineita, kuten runsaasti E- ja F-vitamiinia, iholle tärkeitä rasvahappoja ja rauhoittavaa allantoiinia.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
36,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HERKÄN IHON RAUHOITTAVA JA RAVITSEVA NAAMIO

Colosén Vehnänalkionaamio sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Naamio pehmentää ja rauhoittaa ihoa nopeasti. Se sopii kevyesti laitettuna myös silmien ympärille ja muille herkille ihoalueille. Hellävarainen koostumus rauhoittaa ja vahvistaa couperosa-ihoa ja vähentää sen punoitusta.

Naamio sisältää vehnän siemenestä saatua uutetta, jolla on ihoa ravitsevia ja hoitavia ominaisuuksia. Uute erotetaan huolellisesti kokonaisesta vehnän siemenestä. Näin saadaan kerättyä kaikki arvokkaat ravintoaineet vehnän siemenen ytimestä sekä alkiosta. Kaikki siemenen osat hyödynnetään prosessissa, eikä ydintä heitetä hukkaan. Näin saatu tiivis, ravintorikas uute sisältää runsaasti ihon tarvitsemia ravinteita kuten tärkeitä rasvahappoja, antioksidanttista E-vitamiinia, tulehduksia ehkäisevää F-vitamiinia sekä rauhoittavaa allantoiinia.

Koko
50ml
Ihotyyppi
Couperosa iho
Kuiva ja herkkä iho
Sinetti
Kyllä
Ominaisuus
Kosteuttava
Rauhoittava
Vegaaninen
11110

AQUA – GLYCERIN - CETYL PALMITATE - GLYCERYL STEARATE - CETEARETH-12 - CETEARETH-20 - TRITICUM AESTIVUM (WHEAT) SEED EXTRACT – PHENOXYETHANOL - CARBOMER – PARFUM - SORBIC ACID - SODIUM HYDROXIDE –ETHYLHEXYLGLYCERIN - HEXYL CINNAMAL – LINALOOL - BENZYL SALICYLATE – CITRONELLOL –HYDROXYCITRONELLAL - GERANIOL

Vehnänsiemenuute: E-vitamiini - F-vitamiini - rasvahapot

Naamiota ei tarvitse poistaa iholta yöksi. Ainostaan liika, imeytymätön pyyhitään pois 15 minuutin vaikutusajan jälkeen.


Käytetään 2-3 kertaa viikossa puhdistuksen jälkeen.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle