KASVOVESI VIRKISTÄVÄ

KASVOVESI VIRKISTÄVÄ

Colosé

ALKOHOLITON KASVOVESI

Colosé Lotion Tonique Astringente 200 ml

Kosteuttava, ihon pH:ta tasapainottava ja ihohuokosia supistava alkoholiton kasvovesi. Astringente -kasvovesi sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, ja se auttaa ylläpitämään ihon kirkkautta, pehmeyttä ja kiinteyttä. Käytetään ihon puhdistamisen jälkeen aamuin illoin.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
25,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

IHONPUHDISTUKSEN VIIMEISTELYYN

Colosén kevyt alkoholiton kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen, supistaa ihohuokosia sekä parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä ja tehoa. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja kiinteämpi. Tasapainottaa ihon pH:n puhdistuksen jälkeen ja palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon. Ihoa hoitavat öljyt pitävät ihon pinnan pehmeänä, allantoiini rauhoittaa ja tasapainottaa.

Käytä kasvovettä osana ihon päivittäistä puhdistusta. Se poistaa iholta loput epäpuhtaudet ja puhdistusainejäämät, virkistää, supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihon pH:n. Raaka-aineet ovat tunnettuja myös rauhoittavista, tulehduksia vähentävistä ja ihon emäksisyyttä neutraloivista ominaisuuksista.

Koko
200ml
Ihotyyppi
Herkkä iho
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Ominaisuus
Vegaaninen
11050

AQUA - GLYCERIN - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - PHENOXYETHANOL - ALUMINIUM CHLOROHYDRATE - ALLANTOIN - TROMETHAMINE - SORBIC ACID - PARFUM - ETHYLHEXYLGLYCERIN - DISODIUM EDTA - CITRIC ACID - EUGENOL - GERANIOL - LINALOOL - CITRONELLOL - CI 16185 - CI 19140

Ruusuöljy

Allantoiini

Glyseriini

Sitrushappo

Käytä kasvovettä aina ihonpuhdistuksen jälkeen. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi puhdistetut kasvojen, kaulan ja decolteen alue. Toista kunnes iholta ei irtoa vanulappuun epäpuhtauksia. Levitä kasvoveden jälkeen iholle hoitorutiinisi mukaiset seerumi ja voide. 

Vinkki  

Vesijohtovesi on emäksistä eli se kuivattaa ihoa, joten moni tuntee sen kiristyksenä iholla pesun jälkeen. Kasvovesi palauttaa luonnollisen suojavaipan iholle sekä edistää hoitotuotteiden hyödyntymistä. Vältä kasvojen pesua vedellä ja käytä kasvojen puhdistukseen ainoastaan kasvovettä.

Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle