YRTTINAAMIO

YRTTINAAMIO

Colosé

YRTTINAAMIO

Colosé Masque Végétal 150 ml

Ihoa aktivoiva ja epäpuhtauksia poistava Yrttinaamio kaikille ihotyypeille. Soveltuu erityisesti epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon syväpuhdistukseen. Rauhoittavia ja tulehdusta ehkäiseviä yrttejä sekä kaoliinisavea sisältävä naamio avaa ihohuokosia ja imee epäpuhtauksia iholta hellävaraisesti. Voidemainen koostumus ehkäisee ihon kuivumista ja yrtit rauhoittavat herkkyyteen taipuvaista ihoa. Säännöllisellä käytöllä ihon talintuotanto tasapainottuu, uudistuminen kiihtyy ja mustapäät vähenevät.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
28,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

SYVÄPUHDISTAVA JA RAUHOITTAVA YRTTI-SAVINAAMIO

Colosén Yrttinaamio on erityisesti epäpuhtaalle iholle kehitetty syväpuhdistava ja tulehduksia ehkäisevä naamio. Se kuivuu vaikutusaikana ihon peittäväksi kalvoksi, joka aikaansaa ihon pinnan lämpenemisreaktion. Tällöin ihohuokoset aukeavat ja tali sekä ihon epäpuhtaudet nousevat pintaan. Kaoliinisavi imee epäpuhtauksia itseensä, kuorii kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa. Samalla se rauhoittaa ihoa ja ehkäisee herkkyysreaktioita yhdessä kehäkukan ja sitruunamelissan kanssa. Naamio sisältää myös ihoa stimuloivia, antiseptisiä yrttejä, kuten tulehdusta ehkäisevää ja talintuotantoa tasapainottavaa mäkikuismaa. Lisäksi sitruunamelissa pehmentää, kirkastaa ja ravitsee kirkastaa ihoa.

Yrttinaamio kirkastaa ihoa, imee epäpuhtauksia ihohuokosista ja kuorii ihon pintaa. Se jättää ihon pehmeän tuntuiseksi ja tasaisemman näköiseksi. Samalla naamio edistää muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja tasapainottaa talintuotantoa. Säännöllinen käyttö vähentää ihon tukkeutumista ja epäpuhtauksia sekä kiihdyttää ihon uusiutumista. Tehokkuudestaan huolimatta Yrttinaamio sopii kaikille ihotyypeille. Sen sisältämät kosteuttavat aineet ja luonnonöljyt ehkäisevät ihon kuivumista käytön aikana. Rauhoittavia yrttejä sisältävä, hellävarainen koostumus sopii myös herkälle ja nuorelle iholle.

Koko
150ml
Ihotyyppi
Herkkä iho
Kaikille ihotyypeille
Sekaiho
11100

AQUA – OCTYLDODECANOL – KAOLIN – PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL – GLYCERIN – PEG-75 LANOLIN – OLEA EUROPEA FRUIT OIL – MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT – HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT – CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT – TOCOPHEROL – CARBOMER – PARFUM – PEG-15 COCAMINE – SODIUM HYDROXIDE – PHENOXYETHANOL – ETHYLHEXYLGLYCERIN – HEXYL CINNAMAL – LINALOOL – BENZYL SALICYLATE – CITRONELLOL – HYDROXYCITRONELLAL – GERANIOL – CI 77891 – CI 77288

Kaoliinisavi syväpuhdistaa ihohuokosia, kuorii ja kirkastaa ihoa. Kehäkukka ehkäisee tulehduksia, rauhoittaa, ja kirkastaa ihoa.

Sitruunamelissa virkistää ihoa ja rauhoittaa sekä ehkäisee ihoärsytystä.

Mäkikuisma on tunnettu antiseptisistä sekä tulehduksia ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Samalla se tasapainottaa ihon talintuotantoa ja vahvistaa ihoa.

Oliiviöljy ja glyseriini ehkäisevät ihon kuivumista ja helpottavat naamion levitystä sekä huuhtelua.

  1. Puhdista iho Puhdistusemulsiolla tai Virkistävällä kasvovedellä (jos iholla ei ole meikkiä).
  2. Levitä reilu kerros Yrttinaamiota kasvoille, vältä silmänympärysihoa.
  3. Anna naamion vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Tarvittaessa voit jättää naamion pidemmäksi ajaksi, esimerkiksi yöksi.
  4. Huuhtele naamio iholta lämpimällä vedellä.
  5. Viimeistele hoito pyyhkimällä kasvot vanulappuun imeytetyllä Virkistävällä Kasvovedellä.
No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle