• -7,00 €

KAVIAARI SILMÄNYMPÄRYSVOIDE ANTI-AGE

49,00 €
56,00 €
sis. alv

50+ ANTI-AGE KAVIAARI SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 

Colosé Caviar Anti-age Eye cream 50ml

Silmänympärysiholle kehitetty täydellinen Colosé täsmätuote taistelee tehokkaasti ryppyjä,  juonteita,  tummia silmänalusia ja silmäpusseja vastaan.  Voide on kehitetty elvyttämään ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa toimivan Eye Cell  - yhdistelmän avulla,  joka sisältää myös tehoavia anti-age vaikutteisia rasvahappoja. Erittäin riittoisa koko. 

Biomimeettisesti valmistetut galeeniset yhdisteet takaavat iholle parhaat hoitotulokset.  Koostumus suojaa,  on miellyttävän tuntuinen ja imeytyy hyvin ihoon sekä kosteuttaa ihoa syvemmältä pitkäkestoisesti.

Määrä
Varastossa

Eye Perfection Cream  -  Silmänympärysiholle kehitetty täydellinen täsmätuote

Kaviaarisilmänympärysvoide sisältää Anti age  - yhdistelmän lisäksi tehokkaan Eye Cell Peptide  - yhdistelmän,  joka elvyttää,  hoitaa,  tasoittaa juonteita ja vähentää tummuutta silmänympärysiholla.  Kaviaariuutteessa on paljon proteiinia,  tärkeitä öljyhappoja,  jodia,  aminohappoja ja hivenaineita.  Ainesosia,  jotka uudistavat ihoa luonnollisella tavalla,  syväkosteuttavat ja auttavat ihoa säilyttämään sen joustavuuden sekä kiinteyden päivästä toiseen.  Kaviaari parantaa ihon aineenvaihduntaa sekä ääreisverenkiertoa.  Sen sanotaan olevan luonnollinen kasvojen kohottaja,  koska se hävittää juonteita sekä ryppyjä.  Kaviaarissa on kaikkea tätä :  D -vitamiini,   omega - 3,  kalsium,  jodi,  fosfori,  proteiini.

Mikä on Eye Cell Peptide  - yhdistelmä ?

Peptidit ovat proteiineja pienempiä aminohappoketjuja,  jotka vaikuttavat kollageenin tuotantoon ihossa hellävaraisemmin kuin muut kollageenivalmisteet.  Peptidit tasoittavat ja kiinteyttävät ihoa,  estävät ryppyjen kehitystä.  Parantavat ja kirkastavat ihoa sekä vaikuttavat positiivisella tavalla ihon uusiutumiseen.  Vähentävät turvotusta ja auttavat muita tärkeitä raaka-aineita imeytymään ihoon. Ilman peptidejä iho ei pysy ”ehjänä” vaan syntyy ryppyjä,  iho löystyy.

Kaikissa kaviaarituotteissa käytetty raaka-ainepohja

  • Kaviaarin vaikuttavat aineosat  -  Vitamiini D,  Omega 3, jodi,  fosfori ja proteiini.  Kosteuttaa ihoa,  lisää ihon omia mineraalivaroja ja tuotantoa sekä suojaa ihoa.  Aktiiviset ainesosat ovat tehokkaita vapaita radikaaleja vastaan,  eli ihon vanhenemista vastaan.  Iho säilyttää elastisuuttaan,  vahvistuu ja kosteustasapaino kestää hyvänä.
  • Hyaluronihappo  -  Natriumhyaluronaatti on vahvasti ihoa suojaava ja kosteuttava raaka-aine.  Se auttaa pitämään ihon nuorekkaana,  terveenä,  elastisena ja parantaa ihon pinnan sävyä.
  • The Multi - Mineral Chrono - Energiser hivenaineyhdistelmä,  toimii solujen energian buustaajana,  joka parantaa ja lisää solujen uusiutumista.  Sinkki,  kupari ja magnesium auttavat lisäämään energiatasoa ja yleistä aineevaihduntaa.  Se vahvistaa ja auttaa ylläpitämään ihon suojamekanismia sekä säilyttää ihon raikkaan,  terveen näköisenä.
  • RejuvenEffect toimii aktiivisesti vanhenemista vastaan ja vähentää huomattavasti vanhenemisen merkkejä iholla.  Se pehmentää juonteita,  korjaa ja puhdistaa ihon pintaa.  Voimakkaana antioksidanttina suojaa ihoa ulkoisilta haitoilta ja varmistaa ihon optimaalisen toiminnan ja solujen nopean uusiutumisen. Rejuveneffect myös aktivoi ihon tärkeimpien rakennusaineiden synteesiä,  kuten kollageenin,  hyaluronin ja dekoriinin,  parantaen ihon toimivuutta ja ominaisuuksia.  Se pidentää solun elinikää ja saa solut uusiutumaan yhtä nopeasti kuin nuoret solut. 
    Kliiniset testit ovat osoittaneet,  että se vähentää ryppyjä sekä juonteita ja tasoittaa dekoltee aluetta.  Suurin osa vapaaehtoisista huomasi ihon olevan kiinteämpi,  kirkkaampi,  kosteampi ja rasvoittuvan vähemmän.
  • Avokado öljy on rikas Omega 3 lähde.  Se kosteuttaa ihoa ja sillä on ihoa voimakkaasti uusivia ominaisuuksia.
  • Provitamiini B5  -  Panthenol omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi.
  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja kosteuttaa ihoa.  Heleyttää ja parantaa ihon sävyä.  Sillä on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä.
Colosé
11420

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
50+

Erityispiirteet

Saatat pitää myös