HUULIKIILTO HAAVE
HUULIKIILTO HAAVE
HUULIKIILTO HAAVE
HUULIKIILTO HAAVE
HUULIKIILTO HAAVE
HUULIKIILTO HAAVE

HUULIKIILTO HAAVE

Careliána Cosmetics

SYVÄPIGMENTTINEN HUULIKIILTO

KotiSalonki® Moist Lip gloss 7 ml

Peittävä ja pitkäkestoinen huulikiilto, joka sopii myös kuiville huulille. Rikaspigmenttinen tuote jättää huulille täydellisen tasaisen sävyn ja kaunista kiiltoa. Koostumus takaa virheettömästi sävytetyt huulet tuntikausiksi, jopa iltaan asti. Samalla se ehkäisee huulten ihon kuivumista ja ylläpitää niiden kosteustasapainoa. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai huultenrajauskynän päällä. 

  • Upeaa kiiltoa
  • Täydellisesti peittävä sävy
  • Tarkka applikaattori
  • Kestävä lopputulos
  • Sopii myös kuiville huulille
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
15,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

PITKÄKESTOINEN PEITTÄVÄ HUULIKIILTO

KotiSalonki Huulikiilto peittää ja pysyy! Täydellisesti peittävä Huulikiilto on helppo levittää pakkaukseen kuuluvalla, tarkalla applikaattorilla huulten reunoja mukaillen. Sen hienovarainen kiilto korostaa huulia ja niiden pulleutta, saaden ne näyttämään terveiltä ja hyväkuntoisilta. Voimakaspigmenttinen puna piilottaa huulten värivirheet ja antaa niille upean, pitkäkestoisen sävyn. Samalla sen täyteläinen koostumus silottaa huulten pintajuonteita. 

Päivän saatossa ja kiillon kuluessa huulille jää kauniin voimakas sävy, joka kestää syömisen ja juomisen. Kosteutta sitova koostumus ehkäisee huulten herkän ihon kuivumista ja halkeilua. Hyvä vaihtoehto myös rohtuneille ja kuiville huulille, joille tavallinen huulipuna ei sovi. 7 ml riittoisa pakkaus kestää pitkään, sillä rikaspigmenttistä Huulikiiltoa tarvitaan vain pieni määrä kerralla eikä, tarvetta lisäilylle juuri tule. 

Koko
7ml
Väri
Haave
Ominaisuus
Vedenkestävä
Vegaaninen
3001-1

ISODODECANE - DIMETHICONE - MICROCRYSTALLINE WAX - BENTONITE - METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER - PROPYLENE CARBONATE - TITANIUM DIOXIDE - CI 45410 - CI 77289 - CI 15850

No reviews

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle