HYALURON4 SEERUMI

HYALURON4 SEERUMI

Colosé

Colosé Hyaluron4 Refresh Face Serum 50ml

KOSTEUTTAVA HYALURONISEERUMI 

Geelimäinen, ohutkoostumuksinen ja nopeasti imeytyvä seerumi täydentämään kuivan ihon kosteusvarantoja. Seerumin neljän molekyylikoon hyaluronihappoyhdistelmä syväkosteuttaa ihoa ja silottaa kuivuuden aiheuttamia pintajuonteita. Seerumi palauttaa ihon heleyden, pehmeyden ja kimmoisuuden. Ohut koostumus sopii myös rasvoittuvalle iholle ja meikin alle.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
53,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

SYVÄKOSTEUTTAVA SEERUMI KUIVALLE IHOLLE

Colosén Hyaluron4 -kasvoseerumi elvyttää tehokkaasti kuivaa ihoa palauttaen sen heleyden ja kimmoisuuden. Seerumi syväkosteuttaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja sopii jopa erittäin kuivan ihon hoitamiseen ympärivuotisesti. Korkea kalsiumin ja aminohappojen määrä nopeuttaa ihon palautumista ja virkistää ihoa, tehden siitä nuorekkaan oloisen.

Ohut ja hyvin imeytyvä seerumi syväkosteuttaa ihon jokaista kerrosta. Se on tehohoitotuote, jota suositellaan käytettäväksi Hyaluron4 -kasvovoiteen alla, aina, kun iho vaatii erityistä kosteutusta. Sopii kaikille ihotyypeille nuoresta alkaen ja nopean imeytyvyytensä ansiosta tehostaa hyvin myös rasvoittuvan ihon hoitoa. Palauttaa iholle luonnollisen heleyden ja kirkkauden, tasapainottaa ihon toimintoja ja madaltaa kuivuuden aiheuttamia pintajuonteita.

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Rasvainen iho
Ominaisuus
Vegaaninen
11160

AQUA (WATER) - GLYCERIN - POLYSORBATE 20 - PHENOXYETHANOL - PANTHENOL - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE - BIOSACCHARIDE GUM-1 - TOCOPHERYL ACETATE - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - CITRIC ACID - HYDROLYZED HAYLURONATE - SACCHARIDE ISOMERATE - 3-AMINOPROPANE SULFONIC ACID - CALCIUM HYDROXYMETHIONINE - PARFUM - CARBOMER - SODIUM HYDROXIDE - PENTYLENE GLYCOL - SODIUM BENZOATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - HYDROXYETHYLCELLULOSE - SODIUM CITRATE

4 hyaluronihappoa

Muodostavat tehokkaan ja kokonaisvaltaisen yhdistelmän, joka syväkosteuttaa ihoa sekä säilyttää ihon kosteuden. Täyttää ihon kosteusvarantoja sitoen kosteutta ilmasta ihoon ja muodostaa iholle suojaavan kalvon, estäen näin kosteuden häviämistä iholta.

Kasviglyseriini

Ylläpitää ihon luonnollista puolustusmekanismia: Parantamalla ihon luontaista vastustuskykyä, se auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta (kylmä ilma, tuuli, ilmansaasteet, UV-säteily). Se muodostaa näkymättömän suojafilmin iholle, joka vähentää stressitekijöiden vaikutuksia orvasketeen.

Parantaa ihon kimmoisuutta: Kireän tuntuinen iho saa tarvitsemaansa kosteutta. Glyseriinin ihon pintaa kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi ihon elastisuus paranee ja iho tuntuu miellyttävältä.

Säätelee kuivan ihon liuskoittumista: Se auttaa myös pintakuivan ihon hilseilyä syväkosteuttamalla ihoa sekä vähentäen kuivan ihon muodostumista, jättäen näin ihon uloimmat kerrokset ehjiksi ja sileiksi.

Korjaa epidermistä: Edistää rasvahappojen muodostumista ja on näin tärkeä tekijä ihon paranemisessa sekä eheytymisessä.

Tasoittaa ja pehmittää: Pintaa kosteuttavat ominaisuudet auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainon vakaana, saaden ihon sileämmäksi. Glyseriini myös kosteuttaa ja parantaa ihon kuntoa, saaden ihon tuntumaan pehmeämmältä.

Biosaccharide gum-1

Luonnollinen kosteustekijä, jonka vaikutus on pitkäkestoinen. Tekee tuotteen miellyttävän tuntuiseksi ja helpottaa levittämistä kasvoille. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.

Pantenoli - Provitamiini B5

Omaa tulehduksia ehkäiseviä, ihoa suojaavia sekä kosteuttavia ominaisuuksia. Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa, jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Kosteuttavien sekä tulehduksia ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi sen on todettu rauhoittavan ärsytyksiä iholla, nopeuttavan pienten haavaumien paranemista lisäämällä ihon epitelisaatiota eli terveen ihon muodostumista, sekä tekevän kuivasta ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kimmoisamman.

Kalsium ja aminohapot

Pitävät yllä orvaskeden luonnollista toimintaa ja lisäävät tärkeiden ihosolujen aktiivisuutta, vahvistaen näin ohuen ja hauraan ihon rakennetta. Vahvistaa ja kiinteyttää ihoa, palauttaa ihon kimmoisuuden sekä silottaa epätasaisuuksia iholla.

Vitamiini E

Toimii antioksidanttina ja omaa ihoa kosteuttavia ominaisuuksia. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyjä. Toimii keskeisessä osassa ehkäistäessä UV-säteilyn haittavaikutuksia. Tunnetaan ihon kauneusvitamiinina.

Levitä muutama pisara aamuin ja illoin huolellisesti puhdistetuille kasvoille, kaulaan ja dekolteen alueelle. Imeytä seerumi hellävaraisesti hieroen hieman kostealle iholle, kunnes seerumi on täysin imeytynyt. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle