SUIHKUGEELI SPORT

18,00 €
sis. alv

SPORT SUIHKUGEELI  

Colosé Sport Shower Gel 200ml

Sporttisen tuoksuinen suihkugeeli virkistää ja puhdistaa koko vartalon ihoa säilyttäen raikkauden iholla koko päivän.  Kurkku - uute suojaa ihon kosteustasapainoa.  Sopii päivittäiseen peseytymiseen.

Määrä
Varastossa

Kosteuttava suihkugeeli

Colosé Sport suihkugeeli sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihoille.  Virkistävä ja hellävarainen pesutuote säilyttää raikkauden iholla pitkään.  Suihkugeelin sisältämällä kurkku - uutteella on monia hyviä vaikutuksia.  Se puhdistaa ja samalla säätelee ihon kosteutta,  lievittää ärsytyksiä ja supistaa ihohuokosia.  Sillä on myös ihoa virkistävä vaikutus.  Kookosöljy ja glukoosi pitävät ihon pehmeänä ja kosteana.  Tasoittaa ihon pH : ta.

Colosé
16240

Tuotetiedot

Koko
200ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

AQUA - SODIUM LAURETH SULFATE - COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE - DECYL GLUCOSIDE - SODIUM CHLORIDE -

PHENOXYETHANOL - SODIUM CITRATE - IMIDAZOLIDINYL UREA - PROPYLENE GLYCOL - PARFUM -

CUCUMIS SATIVUS - BENZOIC ACID - BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL - CITRAL - CI : 42090

Käytetään vain muutama pisara koko vartalolle. Runsaasti vaahtoava koostumus. Huuhtele ja pese iho aina haalealla vedellä. Liian kuumalla vedellä pesu poistaa ihoa suojaavia luonnollisia rasvoja.

Vinkki ihon hilseilyyn

Kuori vartalon ihoa suihkun tai saunan yhteydessä viikon - kahden välein. Kuorinta tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja poistaa kuolleet ihosolut, jolloin iho saa hengittää ja vartalovoiteet imeytyvät paremmin.

Kurkku-uute

Kookosöljy

Glukoosi

Saatat pitää myös