KASVIEN KANTASOLU - SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

47,00 €
sis. alv

KASVIEN KANTASOLU JA PEPTIDI - SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Colosé Plant Stem Cell Eye Perfection Cream 50 ml

Eye Perfection Cream - silmänympärysiholle kehitetty täydellinen täsmätuote taistelee ryppyjä,  juonteita,  tummia silmien ympäryksiä ja turvotusta vastaan.  Tuote on kehitetty tuomaan todellisia tuloksia tehokkaan Eye Peptide - yhdistelmän avulla.  Sen kantasolut ja biomimeettinen rakenne silottavat ihoa ja buustaavat ihosoluihin elinvoimaa sekä nuorekkuutta.

Määrä
Varastossa

Korjaava silmänympärysvoide 30 - 50 naisille

Kasvien kantasoluihin pohjautuvat tuotteet parantavat näkyvästi ihon kuntoa ja hidastavat ihon ikääntymisestä johtuvia vaikutuksia.  Anti age yhdistelmä ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutusta ja uusii ihoa tehokkaasti.

  • Edelweiss kukasta saatava kantasolu-uute aktivoi solujen uusiutumisprosessia,  korjaa ja uusii ihoa sekä suojaa sitä vaurioilta. 
  • Hivenaineiden yhdistelmä : sinkki,  kupari ja magnesium aktivoivat soluja lisäämällä energiatasoa ja vilkastuttamalla aineenvaihduntaa. 
  • Hyaluronihappo auttaa säilyttämään nuorekkaan ja terveen ihon tärkeimmät ominaisuudet,  kuten joustavuuden,  kimmoisuuden ja kirkkaan sävyn. 
  • Omega 3 rasvahappoja sisältävä avokadoöljy syväkosteuttaa ja omaa ainutlaatuisia ihoa uusivia ominaisuuksia. 
  • Karitevoi ja skvalaani kosteuttavat sekä korjaavat ihoa. 
  • Biosaccharide gum - 1 on luonnollinen kosteustekijä,  jonka vaikutus iholla on pitkäkestoinen. 
  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja omaa ihoa kosteuttavia ominaisuuksia,  kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.  Sillä on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä. 
  • Pantenoli - Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.  Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaisen kosteustasapainon jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.

Mitä ovat peptidit?

Peptidit ovat proteiineja pienempiä aminohappoketjuja,  jotka vaikuttavat kollageenin tuotantoon ihossa hellävaraisemmin kuin muut kollageenivalmisteet.  Peptidit tasoittavat ja kiinteyttävät ihoa,  estävät ryppyjen kehitystä.  Parantavat ja kirkastavat ihoa sekä vaikuttavat positiivisella tavalla ihon uusiutumiseen.  Vähentävät turvotusta ja auttavat muita tärkeitä raaka-aineita imeytymään ihoon.  Ilman peptidejä iho ei pysy ”ehjänä” vaan syntyy ryppyjä,  iho löystyy.
Bioaktiiviset raaka-aineet vähentävät vain seitsemässä päivässä näkyvästi silmien ympärillä olevia juonteita ja ryppyjä.  14 päivässä kirkastavat ihon väriä ja vähentävät tummentumia silmien alla huomattavasti.  Anti-age vaikutusten lisäksi kliiniset tutkimukset todistavat,  että testihenkilöinä toimineet ihmiset ovat todenneet sen tehoavan kaikkiin tärkeisiin silmänympärysihon ongelmiin.

Colosé
11860

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
30-50 v

Erityispiirteet

Saatat pitää myös