KASVIEN KANTASOLUSEERUMI

44,00 €
sis. alv

UUSIVA KASVIEN KANTASOLUSEERUMI

Colosé Plant Stem Cell Renewal Serum 50 ml

Uusiva seerumi on anti age tehohoitotuote,  täynnä Edelweiss kukan ja Arganpuun kantasoluja,  jotka lisäävät ihosolujen uusiutumista ja kollageenin sekä elastiinin muodostumista.  Seerumi tasoittaa ryppyjä ja juonteita,  kiinteyttää,  palauttaa ihon säteileväksi ja nuorekkaaksi.  Geeli - voide on täydellinen seos kasvien kantasoluja,  jotka on kehitetty tuomaan ihonhoitoon täydellistä tehokkuutta ja näkyviä tuloksia.

Määrä
Varastossa

Korjaava Anti-age seerumi 30 - 50 naisille

Kasvien kantasoluihin pohjautuvat tuotteet parantavat näkyvästi ihon kuntoa ja hidastavat ihon ikääntymisestä johtuvia vaikutuksia.  Anti age yhdistelmä ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutusta ja uusii ihoa tehokkaasti. 

  • Edelweiss kukasta saatava kantasolu - uute aktivoi solujen uusiutumisprosessia,  korjaa ja uusii ihoa sekä suojaa sitä vaurioilta. 
  • Arganin kantasolut vilkastuttavat ihon normaalia uusiutumisprosessia.  Se vähentää juonteiden muodostumista ja ihon kimmoisuus paranee,  joka aikaansaa syvien ryppyjen tasoittumista. 
  • Hivenaineiden yhdistelmä : sinkki,  kupari ja magnesium aktivoivat soluja lisäämällä energiatasoa ja vilkastuttamalla aineenvaihduntaa.  Se vahvistaa ja auttaa ylläpitämään ihon terveenä ja vastustuskykyisenä.  Palauttaa iholle kirkkaan ja tasaisen sävyn.
  • Omega 3 rasvahappoja sisältävä avokadoöljy syväkosteuttaa ja omaa ainutlaatuisia ihoa uusivia ominaisuuksia. 
  • Biosaccharide gum - 1 on luonnollinen kosteustekijä,  jonka vaikutus iholla on pitkäkestoinen. 
  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja omaa ihoa kosteuttavia ominaisuuksia,  kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.  Sillä on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä. 
  • Pantenoli - Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.  Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaisen kosteustasapainon jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.
Colosé
11850

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
30-50 v

Erityispiirteet

Saatat pitää myös