KASVIEN KANTASOLUVOIDE 24H

37,00 €
sis. alv

KORJAAVA KASVIEN KANTASOLUVOIDE 24H

Colosé Plant Stem Cell 24h Repair Cream 50 ml

Colosén 24H Repair Cream Anti age  - voide on edelweiss kukan kantasolujen ja aktiivisten ainesosien seos,  jolla on rauhoittavia ja uusivia ominaisuuksia.  Voide syväkosteuttaa ja korjaa ihon eri kerrosten vaurioita sekä nopeuttaa solujen toimintaa.  Ihosta tulee pehmeä,  kimmoisa ja kiinteä.  Tuote on kehitetty tuomaan todellisia tuloksia tehokkaan Rauhoittavan & Elvyttävän  - yhdistelmän sekä ravitsevan kasvien kantasoluja sisältävän biomimeetisen koostumuksensa ansiosta.

Määrä
Loppunut

Korjaava Anti-age voide 30 - 50 naisille

Kasvien kantasoluihin pohjautuvat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.  Ne parantavat näkyvästi ihon kuntoa ja hidastavat ihon ikääntymisestä johtuvia vaikutuksia.  Anti age yhdistelmä ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutusta ja uusii ihoa tehokkaasti. 

  • Edelweiss kukasta saatava kantasolu-uute aktivoi solujen uusiutumisprosessia,  korjaa ja uusii ihoa sekä suojaa sitä vaurioilta. 
  • Hivenaineiden yhdistelmä : sinkki,  kupari ja magnesium aktivoivat soluja lisäämällä energiatasoa ja vilkastuttamalla aineenvaihduntaa.  Se vahvistaa ja auttaa ylläpitämään ihon terveenä ja vastustuskykyisenä.  Palauttaa iholle kirkkaan ja tasaisen sävyn.
  • Omega 3 rasvahappoja sisältävä avokadoöljy syväkosteuttaa ja omaa ainutlaatuisia ihoa uusivia ominaisuuksia. 
  • Biosaccharide gum-1 on luonnollinen kosteustekijä,  jonka vaikutus iholla on pitkäkestoinen. 
  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja omaa ihoa kosteuttavia ominaisuuksia,  kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. E - vitamiinilla on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä. 
  • Pantenoli - Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.  Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaisen kosteustasapainon jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.
Colosé
11840

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
30-50 v
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös