• Alennettu hinta

KASVOVESI SENSITIF

21,00 €
23,00 €
sis. alv

KAMOMILLA KASVOVESI HERKÄLLE IHOLLE  

Colosé Lotion tonique sensitif 250ml

Colosén alkoholiton kasvovesi viimeistelee puhdistuksen,  ehkäisee epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia.  Kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti ihoa puhdistuksen jälkeen.  Hellävarainen ja hajusteeton kasvovesi tasapainottaa pesun jälkeen ihon pH:n sekä tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä.  Ihon väri kirkastuu,  heleytyy ja raikastuu.  Jättää iholle suojaavan ja kosteuttavan kalvon.  Päivittäiseen käyttöön myös kuivalle ja herkälle iholle.

Määrä
Varastossa

Hajusteeton kasvovesi kosteuttaa ja virkistää ihoa

Colosén herkän ihon kasvovesi on mieto,  puhdistava ja kosteuttava. 

  • Se sisältää kamomillaa,  joka edistää ihon aineenvaihduntaa,  kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia.   Poistaa loput epäpuhtaudet ja puhdistusainejäämät iholta ja tasapainottaa ihon pH : n pesun jälkeen.
  • Allantoiini omaa ihoa rauhoittavia ja ärsytystä lievittäviä ominaisuuksia.  Se auttaa korjaamaan uuden ihokudoksen muodostumista.  Käytä nestemäistä kasvovettä vanulappuihin annosteltuna.
Colosé
11060

Tuotetiedot

Koko
200ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

AQUA  -  PROPYLENE GLYCOL  -  POLOXAMER 184  -  CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE  -  POLYGLYCERYL-5 OLEATE  -

SODIUM COCOYL GLUTAMATE  -  GLYCERYL CAPRYLATE  -  CITRIC ACID  -  BISABOLOL  -  PHENOXYETHANOL  -  ETHYLHEXYLGLYCERIN  -

POTASSIUM SORBATE  -  DISODIUM EDTA  -  CI 42090

Kamomilla

Allantoiini 

Glyseriini

Kasviöljyt

Käyttö

Käytä kasvovettä aina ihonpuhdistuksen jälkeen. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi puhdistetut kasvojen, kaulan ja decolteen alue. Toista kunnes iholta ei irtoa vanulappuun epäpuhtauksia. Levitä kasvoveden jälkeen iholle hoitorutiinisi mukaiset seerumi ja voide. 

Vinkki  

Vesijohtovesi on emäksistä eli se kuivattaa ihoa, joten moni tuntee sen kiristyksenä iholla pesun jälkeen. Kasvovesi palauttaa luonnollisen suojavaipan iholle sekä edistää hoitotuotteiden hyödyntymistä.  Vältä kasvojen pesua vedellä ja käytä kasvojen puhdistukseen ainoastaan kasvovettä. 

Saatat pitää myös