VITALITY TONIC PADS

27,00 €
sis. alv

ELINVOIMAA TUOVAT KASVOVESIPYYHKEET

Colosé Vitality tonic pads 60 kpl

Elinvoimaa iholle tuovat kasvovesipyyhkeet viimeistelevät päivittäisen ihonpuhdistuksen.  Ne poistavat loput meikinjäämät ja epäpuhtaudet kasvoilta jättäen ihon virkistyneeksi,  kirkkaaksi sekä pehmeäksi.  Valmistaa ihoa muille Colosé hoitotuotteille.

Määrä
Varastossa

Hoitavat ja virkistävät kasvovesipyyhkeet 


Colosé on kehittänyt helppokäyttöisen ja tehokkaan kasvoveden.  Kasvovesipyyhkeet ovat täynnä hoitavia raaka-aineita,  jokaisessa pyyhkeessä oikea määrä tehokkainta hoitotulosta varten.  Etuna lappujen ja pyyhkeiden käytössä on,  että voidaan käyttää vähemmän säilöntäaineita,  joten ihon herkkyysreaktiot vähenevät.
Vaikuttavat raaka-aineet on valittu hoitamaan herkkääkin ihoa.

  • Allantoiini omaa ihoa parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.  Se lievittää erilaisia ärsytystiloja iholla ja auttaa oarantamaan uuden ihokudoksen muodostumista.
  • Biosaccharide gum-1 on luonnollinen kosteustekijä,  joka auttaa ihoa ylläpitämään sen omaa kosteustasapainoa pitkävaikutteisesti.
  • Saccharide isomerate on rauhoittava raaka-aine.  Vähentää ihon kuivuutta,  kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää karheaa ihoa.  Se on kemiallisesti sidoksissa keratiiniin ja näin ollen parantaa sen kosteudensitomiskykyä.
  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja kosteuttaa ihoa.  Kirkastaa ja palauttaa terveen sävyn iholle.  Ennaltaehkäisee UV - säteilyn aiheuttamilta vaurioilta.
  • Pantenoli omaa tulehduksilta estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.  Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.
Colosé
11070

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös