DEODORANT ROLL ON SOUFFLE VERT

DEODORANT ROLL ON SOUFFLE VERT

Colosé

MIESTEN DEODORANT ROLL ON

Colosé Deodorant Roll On Intense protection 75 ml

Miesten tehokas antiperspirantti takaa pitkäkestoisen suojauksen kainaloille. Se pitää ihon kuivana, raikkaana ja miellyttävän tuntuisena. Antipersipantti hoitaa ja suojaa kainaloita, vähentää epämiellyttäviä tuoksuongelmia sekä säätelee hien liikaeritystä. Ei sotke eikä jätä ihoa tahmeaksi!

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
19,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

TEHOKAS JA PITKÄVAIKUTTEINEN ANTIPERSPIRANTTI

Colosén Deodorant Roll On Souffle Vert on nestemäinen hoitogeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille estämään ja tasapainottamaan liiallista hikoilua. Antiperspirantin antibakteerinen koostumus ehkäisee hien pistävää hajua iholla ja supistaa hikirauhasia vähentäen tehokkaasti hikoilua. Se pitää kainalot kuivina ja raikkaina koko päivän. Geelimäinen antiperspirantti ei ärsytä ihoa eikä jätä kainaloita tahmaiseksi.

Antiperspirantin toiminta

Epämiellyttäviä tuoksuja iholle syntyy, kun ihon luonnollinen bakteerikanta reagoi suurten hikirauhasten erittämän hien kanssa. Antiperspiranttien käyttö vähentää ja ehkäisee hikoilua sekä supistaa hikirauhasia. Antiperspiranteissa on useimmiten alumiinisuoloja, jotka liukenevat hikeen, muodostavat hikirauhasten pinnalle ohuen geelikerroksen ja vähentävät näin hien määrää iholla useiden tuntien ajan. Alumiinisuolat eivät imeydy ihon läpi vaan suolojen toiminta perustuu niiden vaikutukseen ihon pinnalla. Jos alumiini imeytyisi ihoon ei tuote toimisi. Maailman yleisintä alkuainetta, alumiinia on mm. juomavedessä ja ruoassa. Tutkimuksissa on todettu, että alumiinia sisältävät antiperspirantit ja deodorantit eivät aiheuta terveysriskejä.

Koko
75ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Kuiva ja herkkä iho
Normaali iho
Ominaisuus
Antiperspirantti
Vegaaninen
11340

AQUA - ALCOHOL DENAT. - ALUMINUM CHLOROHYDRATE - PROPYLENE GLYCOL – PARFUM - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL – HYDROXYPROPYLCELLULOSE – LINALOOL – CITRONELLOL - GERANIOL - HEXYL CINNAMAL - COUMARIN – EUGENOL

Denaturoitu alkoholi

Aliumiiniklorhydratti

E - vitamiini

Glyseriini

Levitetään rullaamalla hitaasti puhtaalle ja kuivalle iholle, jossa hikoilua esiintyy. Deodorant Roll Onia voi käyttää myös hikoileviin taipeisiin, jalkapohjiin ja kämmeniin.

Colosén deodorantit eivät kellastuta tai värjää ihoa eikä vaatteita. Erittäin herkällä iholla saattaa levittämisen jälkeen tuntua lievää nipistelyä, mutta se menee nopeasti ohi alkoholin haihduttua.

No reviews

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle