DEODORANT ROLL ON FLEURIE

DEODORANT ROLL ON FLEURIE

Colosé

NAISTEN DEODORANT ROLL ON FLEURIE

Colosé Deodorant Roll On Fraîcheur Fleurie 75 ml

Naisille suunnattu tehokas antiperspirantti jossa on mieto ja hienostunut tuoksu. Pitää ihon kuivana pitkään. Sopii myös herkkäihoiselle. Colosén suosituilla hellävaraisilla antiperspiranteilla pysyt raikkaana ja kuivana koko päivän.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
19,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

TEHOKAS JA PITKÄVAIKUTTEINEN ANTIPERSPIRANTTI

Deodorant Roll On Fleurie sopii kaikille ihotyypeille estämään ja tasapainottamaan liiallista hikoilua. Antiperspirantin antibakteerinen koostumus ehkäisee hien pistävää hajua iholla ja supistaa hikirauhasia vähentäen tehokkaasti hikoilua. Se pitää kainalot kuivina ja raikkaina koko päivän. Geelimäinen roll-on antiperspirantti ei ärsytä ihoa eikä jätä kainaloita tahmaiseksi.

Hienostunut, mieto tuoksu sopii erityisesti naisille.

ANTIPERSPIRANTIN TOIMINTA

Epämiellyttäviä tuoksuja iholle syntyy, kun ihon luonnollinen bakteerikanta reagoi suurten hikirauhasten erittämän hien kanssa. Antiperspiranttien käyttö vähentää ja ehkäisee hikoilua sekä supistaa hikirauhasia. Antiperspiranteissa on useimmiten alumiinisuoloja, jotka liukenevat hikeen, muodostavat hikirauhasten pinnalle ohuen geelikerroksen ja vähentävät näin hien määrää iholla useiden tuntien ajan.

Alumiinisuolat eivät imeydy ihon läpi vaan suolojen toiminta perustuu niiden vaikutukseen ihon pinnalla. Jos alumiini imeytyisi ihoon tuote ei toimisi. Maailman yleisintä alkuainetta, alumiinia on muun muassa juomavedessä ja ruoassa. Tutkimuksissa on todettu, että alumiinia sisältävät antiperspirantit ja deodorantit eivät aiheuta terveysriskejä, eikä myöskään alumiinin ja rintasyövän välillä ole todettu yhteyttä.

Koko
75ml
Ihotyyppi
Herkkä iho
Kaikille ihotyypeille
Ominaisuus
Antiperspirantti
17500

AQUA - ALCOHOL DENAT. - ALUMINUM CHLOROHYDRATE - PROPYLENE GLYCOL - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL – HYDROXYPROPYLCELLULOSE – PARFUM - HEXYL CINNAMAL - BENZYL SALICYLATE - ALPHA-ISOMETHYL IONONE – LIMONENE - LINALOOL – CITRONELLOL - BENZYL ALCOHOL - CINNAMYL ALCOHOL – GERANIOL

Denaturoitu alkoholi

Alumiiniklorohydraatti

Parfyymi

Levitetään rullaamalla hitaasti puhtaalle ja kuivalle iholle, jossa hikoilua esiintyy. Deodorant Roll Onia voi käyttää myös hikoileviin taipeisiin, jalkapohjiin ja kämmeniin.

Colosén deodorantit eivät kellastuta tai värjää ihoa eikä vaatteita. Erittäin herkällä iholla saattaa levittämisen jälkeen tuntua lievää nipistelyä, mutta se menee nopeasti ohi alkoholin haihduttua.

No reviews

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle