AFTER SHAVE PADS

26,00 €
sis. alv

AFTER SHAVE PADS

Colosé Men After shave pads 60kpl

After Shave laput on kehitetty suojaamaan ihoa parranajosta aiheutuvilta mikroskooppisen pieniltä haavoilta ja ihon herkistymiseltä.  Se kosteuttaa ihoa ja ehkäisee karvojen kasvamista sisäänpäin.  Sisältää nestetasapainoa säätelevää tauriinia,  ihon stressinsietokykyä ja piristäviä ominaisuuksia sisältävää Siperian Gingsengiä ja olennaisesti solujen uusiutumista lisääviä raaka - aineita. 
Parhaiden tulosten saamiseksi käytä Shave & Care parranajoon ja sen jälkeen tarkoitettua voidetta After shave lappujen kanssa.

Määrä
Varastossa

Rauhoittavat laput parranajon jälkeen

Colosé Men ihoa suojaavat ja vahvistavat laput sopivat kaikille ihotyypeille rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.  Tehokkaasti rauhoittava tuote kuorii kevyesti ja vahvistaa stressaantunutta ihoa.

  • Men Power Complex on kosteuttava ja ihoa uusiva yhdistelmä.  Suojaa haavaumilta ja rauhoittaa ihoa sekä jättää ihon pehmeän kosteutetuksi.  Aktiiviset ainesosat lisäävät ihon suorituskykyä ja kestävyyttä.  Sisältää:
  • Tauriini tasapainottaa ja säätelee ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa suojaamaan solujen toimintaa tehden ihosta kimmoisamman.  Se on endogeeninen  ( ihmisessä luontaisesti syntyvä )  aine,  joka on kemiallisesti sidoksissa aminohappoihin.  Se on myös tärkeä kosteustasapainon säilymisen kannalta orvaskedessä.
  • Tehokkaana ihoa uusivana ja stimuloivana raaka - aineena Siperian Ginseng juuren kasviperäiset kemialliset yhdisteet lisäävät ihon stressinsietoa ja kestokykyä esim.  kuumaa ja kylmää vastaan.  Yhdistelmä vähentää parranajosta syntyviä haavaumia,  iho on vastustuskykyisempi ja kestää kosteutettuna pitkään.
  • Detox Complex on ihoa kuoriva yhdistelmä,  joka puhdistaa ihon pintaa,  supistaa ihohuokosia ja tasoittaa karheaa ihoa. 
  • Salisyylihappo omaa kuorivia ominaisuuksia.  Se kuorii hilseilevän,  toimimattoman ihosolukon kasvoilta ja parantaa ihon kuntoa,  vastaanottokykyä ja ulkonäköä.  Ihon pinta uusiutuu nopeammin ja iho pehmenee.  Iho syväpuhdistuu,  laajentuneet ihohuokoset supistuvat ja niiden määrä vähenee.  Ehkäisee näin mustapäiden ja epäpuhtauksien muodostumista iholle.
  • Anti-age Complex yhdistelmä nopeuttaa solujen uusiutumista.  Juonteet ja rypyt vähenevät.  Suojaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia,  jolloin iho kestää nuorekkaana ja kirkkaana.  Sisältää:
  • Merestä saatavia mineraaleja ja vitamiineja esim.  vihreää Algae - merilevää,  jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä.
  • Valkoisesta lupiinista peräsin olevat proteiinit vahvistavat ja uusivat ihoa tehokkaasti.  Ihosolujen uusiutuminen vilkastuu ja ihon elinvoima palautuu.
Colosé
11300

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös