ENERGISOIVA SEERUMI

39,50 €
sis. alv

ENERGISOIVA SEERUMI

Colosé Men Serum Energisant Bonne mine 50ml

Miesten energisoiva boosteri hoitaa,  virkistää ja estää ikääntymisen merkkejä iholla.  Se tasoittaa juonteita näkyvästi,  stimuloi ihon toimintaa,  kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon värivirheitä.  Seerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti,  ihon pinnasta tulee sileä ja pehmeä.  Galeeninen koostumus on voide-geelimäinen,  joka tekee tuotteesta helpon ja miellyttävän käyttää.  Ei jätä ihoa rasvaiseksi ja imeytyy ihoon hyvin.

Määrä
Varastossa

Virkistävä anti-age seerumi miehille

Colosé Men ihon kuntoa parantava ja tasoittava seerumi sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen ihonhoitoon ja kosteutukseen.  Tehokkaasti ihoa energisoiva tuote saa stressaantuneenkin ihon näyttämään ja tuntumaan terveeltä ja raikkaalta. 

  • Hivenaineet auttavat ihon soluja uusiutumaan nopeammin ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Ne vahvistavat, suojaavat ja virkistävät ihoa, sekä tasoittavat ihon värivirheitä.  Sisältää:
  • Sinkki on kauneusmineraali,  jonka saanti auttaa pitämään ihon rypyttömänä ja kiinteänä.  Sinkki auttaa myös aknen ja rosacean (ruusufinni) hoidossa.  Sinkin puutos näkyy ihottumina ja arpijuovina.
  • Kupari huolehtii ihon kunnosta,  osallistuu hemoglobiinin,  elastiinin,  kollageenin ja pigmentin muodostukseen.  Kupari toimii myös antioksidanttina ja vaikuttaa C - vitamiinin imeytymiseen.
  • Magnesium on tärkeä anti-age - mineraali,  joka estää ihon stressitiloja ja vaikuttaa pintaverenkiertoon.  Magnesiumilla on vaikutus myös ihon solumuodostukseen ja iho uusiutuu nopeammin.
  • Anti - age vaikutus  -  Merestä saadut kasvipohjaiset raaka-aineet ja eri vitamiinit vähentävät ihon ikääntymisen merkkejä kasvoilla.  Sisältää:
  • Merifenkoli on halofyytti – kasvi,  joka selviytyy erittäin rankoissa ja arvaamattomissa kasvuolosuhteissa.  Kivikkoisilla rannikoilla,  meren aalloissa ja paahtavan auringon poltteessa kasvin kantasolut auttavat vastustamaan ympäristön vaikutuksia.  Vahingoittuneet osat muodostavat uusia soluja,  kudosta ja kasvin osia.  Se tunnetaan ihoa uusivista,  piristävistä ja hoitavista vaikutuksistaan.
  • E - vitamiini eli tokoferoli on antioksidantti,  joka estää vapaiden radikaalien toimintaa.  Vapaat radikaalit aiheuttavat toiminnallaan soluvaurioita.  E - vitamiini parantaa ihon pintaverenkiertoa ja kiinteyttää sekä hidastaa ihon vanhenemista.  E - vitamiini voi estää muun muassa selluliitin syntyä ja toimii apukeinona aknen hoidossa sinkin ja seleenin kanssa.
  • Pantenoli eli Provitamiini B5 vaikuttaa kollageenin muodostukseen iholla ja estää esimerkiksi UV - säteilystä johtuvia haittoja iholla.
  • Antiseptinen Mentoli viilentää ja virkistää ihoa,  sekä parantaa ihon pintaverenkiertoa.  Jättää iholle raikkaan olon.
  • Kofeiini kiihdyttää ihon uusiutumista ja verenkiertoa,  sekä vähentää ihonalaisia nestekertymiä ja kasvojen turvotusta.  Se hajottaa ihon alla sijaitsevia rasvasolukertymiä,  jonka takia sitä käytetään myös usein selluliittia poistavissa tuotteissa. 
11310

Tuotetiedot

Koko
50ml

Erityispiirteet