VEHNÄNALKIONAAMIO

30,00 €
sis. alv

RAUHOITTAVA VEHNÄNALKIONAAMIO 

Masque aux germes de blé 50ml

Colosén vehnänalkioöljyä sisältävä naamio rauhoittaa erittäin tehokkaasti ihoa. Sopii hyvin kuivalle, aralle sekä couperosa-iholle. Estää ihoa kuivumasta ja parantaa sen joustavuutta. Vehnänalkioöljy on kosmetiikan parhaimpia öljyjä, joka sisältää muun muassa E-, B- ja K-vitamiinia sekä kalsiumia ja magnesiumia.

Määrä
Varastossa

Colosén Vehnänalkionaamio sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Pehmentää ja raikastaa ihoa. Sopii kevyesti laitettuna myös silmien ympärille, rauhoittaa ja vahvistaa couperosa ihoa ja vähentää sen punoitusta. 

Colosé
11110

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kuiva ja herkkä iho
Sinetti
Kyllä

AQUA  -  CETYL PALMITATE   -  GLYCERYL STEARATE  -  PROPYLENE GLYCOL  -  GLYCERIN  -  CETEARETH-12  -

CETEARETH-20  -  TRITICUM AESTIVUM SEED EXTRACT  -  PARFUM  -  PHENOXYETHANOL  -  TRIETHANOLAMINE  -  CARBOMER  -

METHYLPARABEN  -  BUTYLPARABEN  -  ETHYLPARABEN  -  PROPYLPARABEN  -  BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL  -  HEXYL CINNAMAL  -

LINALOOL  -  BENZYL SALICYLATE  -  GERANIOL  -  CITRONELLOL   -  ALPHA- ISOMETYL IONONE  -  AMYL CINNAMAL  -  LIMONENE  - 

COUMARIN  -  HYDROXYCITRONELLAL  -  HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE  -  EUGENOL

Vehnänalkioöljy

E vitamiini

F-vitamiinia

Iholle tärkeitä rasvahappoja

Käyttö

Levitä naamio puhdistetulle iholle, kasvoille ja kaulalle.  Anna vaikuttaa ainakin 15 minuuttia. Tarvittaessa voit pyyhkiä imeytymättömän naamion pois.  Halutessasi voit jättää naamion koko yöksi yövoiteen sijaan.  Levitä vain ohut kerros jos käytät sitä yövoiteena ja pese tai pyyhi kasvosi kasvovedellä vasta aamulla. Käytä 2 - 3 kertaa viikossa naamiona tai öisin yövoiteena.

Vinkki 

Vehnänalkioöljy on tehokas ihon rauhoittaja ja korjaaja. Jos olet polttanut itsesi auringossa, levitä naamiota heti palaneen ihon päälle (puhdistetulle iholle) ja lisää illalla ennen nukkumaan käyntiä. Punoittava ja herkkä iho rauhoittuu huomattavasti, eikä palanut iho välttämättä kuoriudu pois.   

Saatat pitää myös