SUIHKUVAAHTO

17,50 €
sis. alv

SUIHKU - JA KYLPYVAAHTO

Colosé Bain de mousse 250ml

Hellävarainen suihkuvaahto hoitaa ihoa pesun aikana ja sen jälkeen.  Viherlevän ravinto -  ja hivenaineet täydentävät ihon mineraalivarantoja ja pitävät yllä sen elinvoimaisuutta.  Kookosöljy hoitaa ja suojaa hellästi säilyttäen myös ohuen vanhenevan ihon kosteustasapainon.
Ihanteellinen käytettäväksi suihkun ja saunan lisäksi käsien päivittäiseen pesuun ja koko perheen hygieniaan.  pH - tasapainotettu tuote ei kuivata ihoa.

Määrä
Varastossa

Koko perheen suihkuvaahto

Colosén mieto ja hoitava pesuvaahto sopii herkällekin iholle.  Se sisältää kosteuttavaa ja suojaavaa kookosöljyä.  Antimikrobinen kookosöljy ehkäisee bakteereita ja niiden lisääntymistä iholla.  Tasapainottaa ihon rasvan tuotantoa ja suojaa ihoa kuivumiselta,  toimii koko vartalon tehokosteuttajana.  Ravitseva ja stimuloiva viherlevä,  meren hoitavat mineraalit ja vitamiinit virkistävät,  elvyttävät ihon toimintaa ja suojaavat ihoa.  Levää pidetään yhtenä ravintorikkaimmista kasveista.
Pesugeelit voidaan valmistaa hydrolysoimalla kasvirasvoja eli estereitä,  jolloin syntyy rasvahapon suoloja.  Tuotteen pesuteho perustuu siihen,  että vesiliuoksessa suola hajoaa positiivisiksi ja negatiivisiksi ioneiksi.

Colosé
16210

Tuotetiedot

Koko
250ml
Ihotyyppi
Kuiva ja herkkä iho

AQUA  -  SODIUM LAURETH SULFATE  -  PEG-7 GLYCERYL COCOATE  -  SOYAMIDE DEA  -

GLYCOL DISTEARATE  -  COCAMIDE MEA  -  LAURETH-10  -  PARFUM  -  PHENOXYETHANOL  -

METHYLPARABEN  -  PROPYLENE GLYCOL  -  CODIUM TOMENTOSUM EXTRACT  -

ETHYLPARABEN  -  BUTYLPARABEN  -  CITRIC ACID  -  PROPYLPARABEN  -  BENZOIC ACID  -

LIMONENE  -  HEXYL CINNAMAL  -  HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE  -

COUMARIN  -  ALPHA-ISOMETHYL IONONE  -  LINALOOL  -

BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL  -  EUGENOL  -  CI : 42090  -

Kookosöljy

Viherlevä

Käyttö

Voidaan käyttää kylpy -  tai suihkuvaahtona koko perheelle.  Käytetään vain muutama pisara koko vartalolle.  Runsaasti vaahtoava koostumus.  Huuhtele ja pese iho aina haalealla vedellä.  Liian kuumalla vedellä pesu poistaa ihoa suojaavia luonnollisia rasvoja.
Hyvä käsisaippua myös erittäin kuivalle iholle. Hoitaa, kosteuttaa ja suojaa kuivia käsiä jokapäiväisessä käytössä.

Vinkki ihon hilseilyyn

Kuori vartalon ihoa suihkun tai saunan yhteydessä viikon - kahden välein.  Kuorinta tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja poistaa kuolleet ihosolut,  jolloin iho saa hengittää ja vartalovoiteet imeytyvät paremmin.

Saatat pitää myös