SUIHKUVAAHTO

17,50 €
sis. alv

SUIHKU - JA KYLPYVAAHTO

Colosé Bain de mousse 250ml

Hellävarainen suihkuvaahto hoitaa ihoa pesun aikana ja sen jälkeen.  Viherlevän ravinto -  ja hivenaineet täydentävät ihon mineraalivarantoja ja pitävät yllä sen elinvoimaisuutta.  Kookosöljy hoitaa ja suojaa hellästi säilyttäen myös ohuen vanhenevan ihon kosteustasapainon.
Ihanteellinen käytettäväksi suihkun ja saunan lisäksi käsien päivittäiseen pesuun ja koko perheen hygieniaan.  pH - tasapainotettu tuote ei kuivata ihoa.

Määrä
Varastossa

Koko perheen suihkuvaahto

Colosén mieto ja hoitava pesuvaahto sopii herkällekin iholle.  Se sisältää kosteuttavaa ja suojaavaa kookosöljyä.  Antimikrobinen kookosöljy ehkäisee bakteereita ja niiden lisääntymistä iholla.  Tasapainottaa ihon rasvan tuotantoa ja suojaa ihoa kuivumiselta,  toimii koko vartalon tehokosteuttajana.  Ravitseva ja stimuloiva viherlevä,  meren hoitavat mineraalit ja vitamiinit virkistävät,  elvyttävät ihon toimintaa ja suojaavat ihoa.  Levää pidetään yhtenä ravintorikkaimmista kasveista.
Pesugeelit voidaan valmistaa hydrolysoimalla kasvirasvoja eli estereitä,  jolloin syntyy rasvahapon suoloja.  Tuotteen pesuteho perustuu siihen,  että vesiliuoksessa suola hajoaa positiivisiksi ja negatiivisiksi ioneiksi.

Colosé
16210

Tuotetiedot

Koko
250ml
Ihotyyppi
Kuiva ja herkkä iho

Erityispiirteet

Saatat pitää myös