VITALITY TONIC PADS

VITALITY TONIC PADS

Colosé

ELINVOIMAA TUOVAT KASVOVESILAPUT

Colosé Vitality tonic pads 60 kpl

Elinvoimaa iholle tuovat kasvovesipyyhkeet viimeistelevät päivittäisen ihonpuhdistuksen. Ne poistavat loput meikinjäämät ja epäpuhtaudet kasvoilta jättäen ihon virkistyneeksi, kirkkaaksi sekä pehmeäksi. Valmistelee ihon muille ihonhoitotuotteille.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
27,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HOITAVAT JA VIRKISTÄVÄT KASVOVESIPYYHKEET

Colosé on kehittänyt helppokäyttöisen ja tehokkaan kasvoveden, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Kasvovesipyyhkeet ovat täynnä hoitavia raaka-aineita, jokaisessa pyyhkeessä oikea määrä tehokkainta hoitotulosta varten. Etuna lappujen ja pyyhkeiden käytössä on, että niiden valmistamisessa voidaan käyttää vähemmän säilöntäaineita, joten ihon herkkyysreaktiot vähenevät.

Vaikuttavat raaka-aineet on valittu hoitamaan herkkääkin ihoa.

Koko
60kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä
Ominaisuus
Vegaaninen
11070

AQUA - BUTYLENE GLYCOL - GLYCERIN - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - PHENOXYETHANOL - ALLANTOIN - PARFUM - SODIUM BENZOATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - TOCOPHERYL ACETATE - BIOSACCHARIDE GUM-1 - SACCHARIDE ISOMERATE - PANTHENOL - SODIUM HYDROXIDE - GERANIOL - CITRONELLOL - CITRIC ACID

Allantoiini omaa ihoa parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se lievittää erilaisia ärsytystiloja iholla ja auttaa parantamaan uuden ihokudoksen muodostumista.

Biosaccharide gum-1 on luonnollinen kosteustekijä, joka auttaa ihoa ylläpitämään sen omaa kosteustasapainoa pitkävaikutteisesti.

Saccharide isomerate on rauhoittava raaka-aine. Vähentää ihon kuivuutta, kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää karheaa ihoa. Se on kemiallisesti sidoksissa keratiiniin ja näin ollen parantaa sen kosteudensitomiskykyä.

E-vitamiini toimii antioksidanttina ja kosteuttaa ihoa. Kirkastaa ja palauttaa terveen sävyn iholle. Ennaltaehkäisee UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta.

Pantenoli omaa tulehduksilta estäviä, suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.

Glyseriini parantaa ihon luonnollista vastustuskykyä ja vähentää ulkoisten rasitusten vaikutusta ihoon. Se on ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava aine, joka sitoo vettä itseensä. Glyseriinin kosteuttavan vaikutuksen ansiosta ihon joustavuus paranee ja iho tuntuu miellyttävältä.

Pyyhi hellävaraisesti hoitopyyhkeellä puhdistetut kasvojen, leuan ja kaulan alueet. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Sulje rasia käytön jälkeen.

Pyyhkeiden etuina on niiden hygieenisyys ja helppokäyttöisyys. Tuotetta on annosteltu aina oikea annos helpottamaan hoitavan kertamäärän mittaamista. Ota puhtain käsin tai pinseteillä pyyhe rasiasta, jolloin tuote ei pääse kosketuksiin bakteerien kanssa ja se säilyy kauemmin.

Vinkki matkoille

Kasvovesipyyhkeet ovat erityisen käytännöllisiä matkoilla, sillä voit pakata niitä tarvittavan määrän mukaan pieneen muovipussiin. Näin kasvovesi ei vie suurta tilaa matkalaukusta!

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle