PEHMEÄ HIUSTURBAANI VAALEANSININEN

PEHMEÄ HIUSTURBAANI VAALEANSININEN

Careliána Cosmetics

VAALEANSININEN PEHMEÄ HIUSTURBAANI

Careliána Cosmetics Quick drying hair towel

Vastustamattoman pehmeä hiusturbaani kuivattaa pitkät hiukset nopeasti ja ehkäisee niiden katkeilua! Ylellinen turbaani on valmistettu erittäin imukykyisestä mikrokuitukankaasta jonka ansiosta hiukset kuivuvat nopeasti ilman hiustenkuivaajaa. Helppokäyttöinen pyyhe kieputetaan hiusten ympärille ja kiinnitetään nepparilla. Ylläpitää hiusten hyvinvointia, nopeuttaa niiden kuivumista ja tuntuu miellyttävältä käyttää. 

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
9,90 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HIUSTEN KUIVUMISTA NOPEUTTAVA HIUSPYYHE

Ylellisen pehmeä hiusturbaani nopeuttaa laittautumista ja säästää hiuksia froteepyyhkeen sekä lämpölaitteiden aiheuttamilta vaurioilta. Imukykyinen, muhkea hiuspyyhe kuivattaa hiukset nopeasti ja ehkäisee niiden pörröisyyttä ja sähköisyyttä.

Päätä mukaileva muotoilu ja takaraivolla sijaitseva nappi helpottavat turbaanin pukemista. Se pysyy siististi kiinnitettynä halutun ajan, jolloin turbaania voidaan käyttää myös hiusten suojana esimerkiksi saunassa. Hiuspyyhe on valmistettu hyvin kestävästä materiaalista. Tuotetta ei suositella pestäväksi huuhteluaineen kanssa.

HT4
  1. Taivuta hiukset pään etupuolelle.
  2. Aseta pyyhe takaraivoa vasten nappipuoli ulospäin.
  3. Kieputa pään yli roikkuva osa hiusten ympärille.
  4. Kiinnitä pyyhkeen pää takaraivolla sijaitsevalla napilla.
  5. Poista kun hiukset ovat lähes kuivat.
No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle