COMPACT VÄRIVOIDE CARAMEL

32,00 €
sis. alv

KOMPAKTI VÄRIVOIDE

Colosé Compact fond de teint Caramel 4,5g

Colosé Kompakti värivoide tasoittaa kauniisti ja luonnollisesti ihon kirjavuutta ja epätasaisuutta esim.  couperosaiholla.  Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja näyttää luonnolliselta.  Koostumus suojaa ihoa kuivumiselta eikä tuki ihohuokosia.  Sisältää UVA - ja UVB -filtterin.  Jättää iholle mattapinnan.

Määrä
Varastossa

Meikkivoide luonnolliseen ehostukseen

Kompakti meikkivoide on hengittävä,  kestävä ja suojaava pohjustustuote myös herkälle iholle.  Koostumus suojaa ihoa kosteuden menetykseltä ja päivän mukanaan tuomilta epäpuhtauksilta.  Se on helppo levittää joko sienellä,  siveltimellä tai sormin.  Hyvin ohut kerros riittää tasoittamaan ihon kirjavuutta kuten myös ihossa olevaa epätasaisuutta.  Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja tekee lopputuloksesta luonnollisen.  Helposti levittyvä meikkivoide ei kiillä eikä tee myöskään kuivan näköistä lopputulosta. 


  • Sisältää hoitavaa auringonkukkaöljyä ja oliivipohjaista skvalaania,  mikä tekee tuotteesta hyvin ihoon sulautuvan sekä kevyen.
  • Karnaubavaha suojaa ihon omaa kosteustasapainoa ja pehmentää.
  • E vitamiini ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutusta iholla. Iho tuntuu raikkaalta.
  • UVA - ja UVB - filtterit suojaavat ihoa säteiden aiheuttamilta pigmenttimuutoksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.
Colosé
12240

Tuotetiedot

Koko
4,5g
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

ISOPROPYL MYRISTATE  -  PARAFFINUM LIQUIDUM  -  COPERNICIA CERIFERA WAX  -

OCTOXYNOL-5  - SQUALANE  -  MONTAN ACID WAX  -  POLYETHYLENE  -  CETEARYL ETHYLHEXANOATE  -

LANOLIN OIL  -  TOCOPHEROL  - HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL  -  PARFUM  -  EUGENOL  - 

ISOEUGENOL  -  CI 77891  - CI 77491  -  CI 77492  -  CI 77499

Karnaubavaha

Auringonkukkaöljy

Skvalaani - Oliivi

E vitamiini

UVA ja UVB - filtterit

Käyttö

Ota pieni määrä meikkivoidetta kuivaan meikkisiveltimeen tai - sieneen.  Aloita levitys kasvojen keskeltä ja levitä voide kevyin vedoin tai pyörittele siveltimellä se ihoon.  Meikkisienen kulmien avulla voit käsitellä esim.  nenänpielet,  jolloin lopputulos on tasainen.  Muista pestä sivellin ja meikkisieni säännöllisesti. 
Pakkauksessa peili ja levitykseen meikkisieni.

Vinkki

Sopii erinomaisesti luonnollisten korostusten ja varjostusten tekemiseen.  Tuote levittyy ja on helppo ”muotoilla” myös sormin iholle.

Saatat pitää myös