PUHDISTUSVOIDE

24,00 €
sis. alv

SYVÄPUHDISTAVA PUHDISTUSVOIDE 

Colosé Crème de nettoyage 150ml

Colosé syväpuhdistava ja ihon pH:ta suojaava puhdistusvoide kasvoille, kaulalle ja dekoltee alueelle.  Sisältää ihon toimintaa aktivoivia C- ja E-vitamiineja sekä desinfioivaa ja virkistävää mentholia. Päivittäiseen käyttöön, myös herkkä- ja kuivaihoisille.

Määrä
Varastossa

VOIDE KOSTEUTTAA SAMALLA KUIN PUHDISTAA

Veden liukenemattomat kalsiumsuolat tukkivat helposti huokosia.  Syvävaikutteinen,  täyteläinen puhdistusvoide pehmentää ihoa,  avaa tukkeutuneita huokosia ja estää mustapäiden syntyä.  Sisältää mm.  C - ja E -vitamiinia,  jotka parantavat ihon hyvinvointia ja nopeuttavat sen luontaista uusiutumista.  Mentoli vähentää ihoärsytyksiä ja kirkastaa ihoa.

Colosé
11040

Tuotetiedot

Koko
150ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

AQUA  -  PARAFFINUM LIQUIDUM  -  OCTYL DODECANOL  -  CETEARYL ALCOHOL  -  SODIUM CETEARYL SULFATE  -

SODIUM LAUROYL GLUTAMATE  -  PHENOXYETHANOL  -  PARFUM  -  CITRIC ACID  -  MENTHOL  -  CHLORPHENESIN  -

METHYLPARABEN  -  BUTYLPARABEN  -  ETHYLPARABEN  -  PROPYLPARABEN  -  PEG-8  -  TOCOPHEROL  -

ASCORBYL PALMITATE  -  ASCORBIC ACID  -  BENZYL SALICYLATE  -  HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE

Mentoli 

C vitamiini

E vitamiini

Käyttö

Puhdista kasvojen iho aamuin illoin. Pyörittele sormien päillä tuotetta iholla, kunnes se imeytyy ihoon. Huuhtele puhdistustuote pois huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä tai pyyhi iholle jäävä puhdistusvoide pois kasvopaperilla. Viimeistele puhdistus vanulappuun kostutetulla kasvovedellä tai kasvovesipyyhkeillä. Levitä tämän jälkeen kasvoille ihonhoitorutiinisi mukaiset hoitotuotteet, seerumi ja voide. 

Vinkki 

Kuivaihoisten kannattaa jättää kasvojen pesua vedellä vähemmälle. Illalla kasvoja puhdistaessa, pyyhi puhdistusvoide pois kasvopaperilla ja viimeistele kasvovedellä tai -pyyhkeillä. Aamuisin riittää kasvovedellä puhdistus poistamaan yön aikana kertyneen lian ja talin iholta. Vesijohtovesi on emäksistä ja kuivattaa ihoa entisestään. Vesipesu voi viedä unihiekat silmistä, mutta kasvojen iho ei tarvitse jokapäiväistä vedellä pesemistä.  

Vinkki ensikäyttäjälle

Aloittaessasi ihon puhdistuksen kannattaa muistaa, että tuote on syväpuhdistava. Se puhdistaa epäpuhtauksia iholta tehokkaasti, joten 2-3 viikon kuluttua ihollesi voi tulla enemmän näppyjä. Silloin tuote toimii, iho puhdistuu ja epäpuhtaudet nousevat ihon kautta pois.  Jatka tuotteen käyttöä normaalisti. Muista kosteuttaa ihoa hyvin, jotta ihohuokoset pystyvät puhdistumaan ja iho saa hengittää.  Myös rasvainen iho voi olla kuiva ja vaatii puhdistuksen jälkeen erityisesti kosteutusta. 

Saatat pitää myös