YÖVOIDE Q10

44,00 €
sis. alv

Q10 ANTI-AGE YÖVOIDE 

Colosé Crème de nuit Multi-Active 50ml

Colosén Q10 Ubikinoni yövoide on täyteläinen, rauhoittava ja tehokkaasti ihon ryppyjen muodostumista hidastava yövoide. Ubikinoni on vitamiinien tapainen aine, oka estää vapaiden radikaalien toimintaa soluissa sekä vahvistaa soluja. Kun solun toiminta lisääntyy, sen kyky suojata ihoa auringon, stressin, köyhän ruokavalion ja ikääntymisen haitoilta paranee. Ubikinoni lisää ihon elinvoimaa.

Määrä
Varastossa

Korjaava Q10 Ubikinoni yövoide aikuiselle iholle

Q10 voiteen täyteläisen paksu koostumus sopii ikääntyvälle ja ravintoköyhälle iholle. Jojobaöljy ja mehiläisvaha suojaavat ja ravitsevat ihon pintaa, karitevoi rauhoittaa ja kosteuttaa, ubikinoni tehostaa tuotteen Anti age vaikutusta, kamomilla ehkäisee ja rauhoittaa ihon pinnan pieniä vaurioita, E - ja C -vitamiinit tukevat ihon terveyttä ja nuorekkuutta.

Colosén Q10 -tuotteissa ubikinoni on pienen kuljettimen sisällä. Q10 -tuotteiden nanokapselit imeytyvät ihon pinnan soluväleistä ihon alempiin kerroksiin. Imeydyttyään syvälle ihoon, ne vapauttavat sisältämänsä ubikinonin suoraan soluille. Solujen energiatuotanto paranee, jolloin ihosta tulee nuorekkaampi ja elinvoimaisempi.

Colosé
11590

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet