SAVINAAMIO

26,00 €
sis. alv

KIRKASTAVA JA KUORIVA SAVINAAMIO 

Colosé Masque á l´argile verte 50ml

Colosén savinaamio kuorii ihoa kevyesti syväpuhdistaen samalla ihohuokosia ja uurteita.  Iho kirkastuu ensimmäisen hoidon jälkeen ja tuntuu raikkaalta sekä samettisen pehmeältä.  Aloe Barbadensis rauhoittaa ja kosteuttaa,  E- ja C-vitamiini pitää yllä elinvoimaisuutta ja kimmoisuutta.  Rauhoittaa nopeasti ihon punakkuutta, tekee kasvojen värin ja pinnan tasaiseksi käytettynä ennen juhlameikkausta.  Auttaa tehotuotteita imeytymään ja vaikuttamaan entistäkin paremmin.

Määrä
Varastossa

Kuoriva Savinaamio myös herkälle iholle

Savinaamio on voidemainen 20 minuutin syväpuhdistava,  kevyesti kuoriva naamio,  joka sopii myös erinomaisesti herkän ja couperoottisen ihon kuorintaan.  Kun ihohuokoset puhdistuvat,  iho näyttää raikkaalta ja tasapainoiselta.  Savinaamio rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksien syntymistä sekä edistää hoitovoiteiden imeytymistä.

Colosé
11140

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

AQUA  -  KAOLIN  -  TALCUM  -  CETYL ALCOHOL  -  PARAFFINUM LIQUIDUM  -  GLYCERYL STEARATE  -

DECYL OLEATE  -  PHENOXYETHANOL  -  GLYCERIN  -  PARFUM  -  METHYLPARABEN  -

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER  -  BUTYLPARABEN  -  ETHYLPARABEN  -  PROPYLPARABEN  -

PEG-8  -  TOCOPHEROL  -  ASCORBYL PALMITATE  -  ASCORBIC ACID  -  CITRIC ACID  - 

CI : 77891  -  CI : 42090  -  CI : 47005

Kaoliini

Aloe barbadensis

C vitamiini

E vitamiini

Käyttö

Hoitoa suositellaan 1 - 2 kertaa viikossa kaikille ihotyypeille.  Levitä savinaamio puhdistetuille kasvojen sekä kaulan iholle ja anna kovettua iholle vaikuttaa 20 - 30 minuuttia.  Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja viimeistele kuorinta kasvovedellä sekä hoitovoiteella.  Naamion poistamista helpottaa,  varsinkin herkältä iholta,  kasvonpuhdistukseen tarkoitetut kasvonpesusienet.

Herkälle,  kuivalle ja normaalille iholle 1 kerran viikossa.  Rasvaiselle iholle aluksi 2 - 3 kertaa viikossa,  kun ihon kunto palautuu ja rasvaisuus vähenee 1 kerran viikossa.  Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Vinkki kuivaihoisille

Savinaamio voi nipistellä pintakuivalla iholla.  Älä säikähdä pientä pistelyä,  se menee ohi,  kun savinaamio on vaikuttanut iholla hetken.

Vinkki näppyihin

Jos kasvoihisi ilmestyy "alkava" näppy,  laita savinaamiota yöksi sen päälle.  Punoitus rauhoittuu ja naamio imee itseensä epäpuhtauksia näpystä,  vähentää tulehdustilaa.

Saatat pitää myös