HYALURON4 VARTALOVOIDE

58,00 €
sis. alv

Colosé Hydratant Hyaluron4 Body lotion 200ml

SYVÄKOSTEUTTAVA VARTALOVOIDE

Neljää erikokoista hyaluronimolekyyiä sisältävä vartalovoide kosteuttaa täydellisesti ja pitkäkestoisesti ihoa. Harmaa, hilseilevä ja kutiseva iho on historiaa tämän voiteen ansiosta. Nopeasti imeytyvä koostumus tekee vartalonhoidosta helppoa ja huoletonta. Pehmeän tuoksuinen voide sisältää myös hoitavia öljyjä, kuten jojoba-, manteli-, avokado- ja auringonkukkaöljyä sekä oliivista uutettua skvalaania. Lisäksi ihoa vahvistaa ja pehmentää kalsium, E-vitamiini, sheavoi, kaakaovoi ja kandelillavaha.

Määrä
Varastossa

Uskomattoman nopeasti imeytyvä voide kosteuttaa ihon kaikkia kerroksia.
Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

4 erityyppistä hyaluronihappoa ja oliivista uutettu skvalaani syväkosteuttavat ihoa ja estävät kosteuden haihtumisen iholta. Tämä auttaa säilyttämään ja parantamaan ihon kimmoisuutta sekä joustavuutta. Palauttaa iholle heleän ja hehkuvan säteilyn. Iho on pehmeämpi ja se saa suojaa ulkoisia haittoja vastaan, jolloin iho kestää enemmän rasitusta ja ikääntyy hitaammin.

Miksi hyaluroni on SUPERKOSTEUTTAJA?

Hyaluron4 -sarjan kosteuttava vaikutus perustuu hyaluronin erinomaiseen kykyyn sitoa kosteutta. Se pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän vettä! Hyaluronihapon molekyylikokoko määrittää kuinka syvälle ihoon se imeytyy. Mitä pienempi molekyylikoko, sitä syvemmälle se vie kosteutta ihoon. Suuri hyaluronimolekyyli kosteuttaa enemmän ihon pintaa. Yhdistämällä erikokoisia hyaluroneja saadaan kosteutettua iho täydellisesti syvältä ja pinnalta. Suojaavan pinnan ansiosta kosteutta ei haihdu iholta ja kosteustasapaino säilyy korkeana sekä kosteuttavat vaikutukset ovat pitkäkestoisia .

Hyaluron4 on neljän hyaluronimolekyylin yhdistelmä, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja hyötyjä. Niistä muodostuu monitehoinen ja täydellisesti kosteuttava hoitovoide, jossa hyaluronit saadaan tarkasti kohdistettua kaikille ihokerroksille, hoitamaan ihoa sisältäpäin.

Miten eri hyaluronimolekyylit hoitavat ihoa?

  • Muodostavat ihon pintaan suojaavan ja tiheän kalvon vähentäen kosteuden häviämistä iholta, samalla kun se kosteuttaa 24h sekä suojaa ihoa UV -säteiltä sekä ulkoisilta haitoilta. (Koko 10KDa)
  • Sitovat vettä ihon pintaan, joka ravitsee ja kosteuttaa ihon ulointa kerrosta eli sarveiskerrosta. (Koko 10KDa-50KDa)
  • Hoitavat tehokkaasti sarveiskerrosta eli ihon pintaa. Kosteuttaa täydellisesti ja korjaa vaurioita ihon kudoksissa. (Koko n. 1.0MDa)
  • Vaikuttavat nopeasti syvälle ihon kerroksiin, epidermikseen ja dermikseen. Kosteuttaa, ravitsee ja palauttaa ihon elinvoimaa sisältäpäin. (Koko >4.0MDa)

    KUIVA IHO NÄYTTÄÄ VANHEMMALTA
    Kuivuus aikaansaa ihon rypistymistä ja veltostumista. Rypyt syntyvät ihon kolmen tärkeän rakennusaineen vähenemisestä solujen väleissä: kollageenin, hyaluronihapon ja elastiinin. Hyaluroni pitää yllä ihon kosteuspitoisuutta ja kuljettaa ravinteita, jotka ovat tarpeen solujen ja kudosten toiminnan ylläpitämiseksi ihossa. Kuivuessaan elastiini haurastuu, jolloin ihosta tulee elottoman näköinen. Kimmoisuus iholta katoaa, jolloin iho löystyy sekä kasvonpiirteet veltostuvat. Kuiva iho lisää ikääntymisen merkkejä kasvoilla ja juonteet muodostuvat syvempinä. Iho palautuu hitaammin ilman kosteutta.
Colosé
16470

Tuotetiedot

Koko
200ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

Saatat pitää myös