LIPOSOMIGEELI

45,00 €
sis. alv

LIPOSOMIGEELI

Colosé Liposome Gel 30ml

Kehitetty vaativan ihon hoitoon : elvyttää varttuneen ihon uusiutumista ja pitää ihon kosteustasapainon estäen näin ryppyjen muodostumista.  Koostumus sisältää neidonhiuspuu -uutetta,  joka tunnetaan yhtenä tehokkaimpana luonnollisena Anti age aineena.  Liposomit kuljettavat uutteen solutasolle,  jossa se pääsee vaikuttamaan myös ihon syvempiin rakenteisiin.  Kevyt koostumus sopii mainiosti myös käytettäväksi ohuelle silmänympärysiholle.  Hyvä kosteuttaja meikin alle.  Kaikille ihotyypeille kuuriluonteisesti.

Määrä
Varastossa

Tutkimukset osoittavat,  että liposomit voivat parantaa ihon kosteuspitoisuutta 100 % jopa 7 päivässä.
Lääketieteen keinoja apuna käyttäen on kosmetiikkaan tehty erilaisia kuljettimia,  kuten liposomit,  joiden avulla aineista imeytyy ihoon noin 90 %. Liposomi sisältää vaikuttavia aineita,  suojaa niitä ja kuljettaa ne ihoon,  solukalvolle ja soluun.  Liposomien avulla aineet saadaan imeytymään tehokkaasti.

Liposomigeeli  -  hoitoa ja elvytystä solutasolle

Colosén liposomigeeli sopii kaikille ihotyypeille,  erityisesti ennaltaehkäisemään nuoren ihon vanhenemista ja elvyttämään varttuneempaa ihoa.  Ohut ja hyvin imeytyvä geeli vahvistaa ihoa sekä parantaa verenkiertoa.  Sisältää Gingko bilobaa,  A -  B - ja C - vitamiineja eli flavonoideja.  Voimakas Anti age raaka-aine,  joka parantaa ihon uusiutumista ja väriä,  vähentää turvotusta sekä ehkäisee ja parantaa tulehduksia.  Lisäksi geeli sisältää soijaa,  kookosöljyä ja stimuloivia kasviaminohappoja eli pienoisravintotekijöitä.  Kosteus ja kimmoisuus iholla paranevat näkyvästi.

Colosé
11780

Tuotetiedot

Koko
30ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

AQUA  -  PEG- 7 GLYCERYL COCOATE  -  PROPYLENE GLYCOL  -  CYCLOPENTASILOXANE  -  PHENOXYETHANOL  -  CARBOMER  -  PARFUM -

SODIUM HYDROXYDE  -  PEG- 40 HYDROGENATED CASTOR OIL  -

PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE  -  GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT  -  LECITHIN  -  ALCOHOL DENAT.  -

POTASSIUM PHOSPHATE  -  ETHYLHEXYLGLYCERIN  -  SODIUM BENZOATE  -  BENZYL SALICYLATE  -

HEXYL CINNAMAL  -  BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL  -  BENZYL BENZOATE

Liposomi - Soijalesitiini

Gingko biloba - Neidonhiuspuuöljy

Kookosöljy

Käyttö

Levitä puhdistetuille kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin.  Levitä kevyin pyörivin liikkein.  Päälle levitetään aina kosteusvoide,  mieluiten yövoide geelin tehon parantamiseksi.  Kun voidetta tai geeliä levitetään iholle,  osa liposomeista hajoaa ja iho tuntuu heti pehmeämmältä.  Myös kosteuden haihtuminen iholta estyy liposomien lisääntyessä ihon pinnalla.  Liposomi ”kapselit” on kuitenkin tarkoitus saada syvälle ihoon,  joten levitä Liposomigeeliä iholle hellävaraisesti.

Mikä on liposomi?

Liposomi on rasvamaisista lipidimolekyyleistä koostuva kupla.  Kosmetiikassa liposomit auttavat kuljettamaan tuotteen muita ainesosia paremmin ja syvemmälle ihon kerroksiin. 

Kerran päivässä vinkki

Jos haluat käyttää liposomeja vain kerran päivässä,  tuotetta suositellaan käyttämään ehdottomasti öisin.  Yö on aikaa jolloin iho on vastaanottavaisimmillaan ja hoitotuotteet tehoavat sekä vaikuttavat parhaiten.

Saatat pitää myös