LIPOSOMIVOIDE

49,00 €
sis. alv

LIPOSOMIVOIDE

Colosé Crème aux liposomes 50 ml

Colosé Liposomivoide sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle.  Liposomirakenteeseen on pakattu Gingko biloba - neidonhiuspuu-uutetta, joka elvyttää tehokkaasti mm. ihon verenkiertoa, jolloin ravinteiden teho ihon soluissa paranee. Manteliöljy ravitsee ja aloe barbadensis parantaa ihon vastustuskykyä ja stimuloi kollageenin tuotantoa.  Colosén liposomituotteita suositellaan käytettäväksi myös silmänympärysalueelle.

Määrä
Varastossa

Liposomivoide tehohoitoon

Liposomien avulla raaka-aineet saadaan vaikuttamaan halutulla ihon kerroksella. Aineista imeytyy näin n. 90 % , aineet saadaan vietyä syvemmälle ihon kerroksiin ja näkyviä tuloksia saadaan nopeammin. Liposomi koostuu soijalesitiinistä, jonka olomuoto muistuttaa ihon omia soluja.

Liposomivoide on ihoa rakentava ja korjaava, sopii erityisesti aikuisen ihon hoitoon ja elvytykseen. Hyytelömäinen, ohut koostumus käy kaikille ihotyypeille myös couperosaiholle. Kaksitasoinen Anti age voide yhdistää sekä pinta- että syvähoidon.

  • Liposomitekniikalla saadaan arvokas neidonhiuspuuöljy vietyä soluvälien kautta suoraan soluille.
  • Manteliöljy sekä Aloe vera ravitsevat ja elvyttävät ihoa.
  • Kookospähkinäöljy muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka ehkäisee ulkoisten tekijöiden, kuten ilmansaasteet tai kuluttava sää, rappeuttavaa vaikutusta.
  • Sisältää myös E - ja C -vitamiineja sekä ihon pH arvoa tasapainottavaa sitruunahappoa.

Hoitavan koostumuksensa vuoksi riittää usein ainoaksi voiteeksi, erinomainen meikinalusvoide.

Colosé
11550

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös