HYALURONIHAPPOSEERUMI
HYALURONIHAPPOSEERUMI
HYALURONIHAPPOSEERUMI
HYALURONIHAPPOSEERUMI

HYALURONIHAPPOSEERUMI

Colosé

HYALURONIHAPPOSEERUMI

Colosé Hyaluron Serum 30 ml

Hyaluroniseerumi on hyvin tunnettu, tehokas ihon kosteuttaja, joka ehkäisee myös ihon ikääntymistä. Hyaluronihappo imeytyy syvälle ihoon, sitoo itseensä vettä ja kosteuttaa ihoa, jolloin iho täyteläistyy, silottuu ja ihon pintajuonteet tasoittuvat. Ohut ja hyvin imeytyvä seerumi on syväkosteuttava tuote, joka sisältää tehokkaan yhdistelmän neljää erilaista hyaluronihappoa. Tasoittaa ja kosteuttaa ihon pintaa sekä sen syvempiä kerroksia välittömästi ja pitkällä aikavälillä. Täyttää ihon kosteusvarannot ja ehkäisee ihon kuivumiselta. Madaltaa ihon kuivuudesta johtuvia pintajuonteita.

Hajusteeton ja vegaaninen tuote.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
35,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

Hyaluronihappo on luonnollinen osa elimistöämme. Hyaluronihapon tärkein tehtävä on sitoa ihoon sekä muihin kehonosiin vettä. Se on sokerimolekyyli, joka voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä itseensä. Hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta sekä auttaa ihon napakkana pysymisessä. Kun ihossa on mahdollisimman suuri hyaluronihappopitoisuus, pysyy se täyteläisenä, kiinteänä ja hyvinvoivana.

Ihon oma kyky hyaluronihapon tuottamiseen heikentyy iän myötä, jolloin iho ei pysty enää sitomaan kosteutta itseensä tehokkaasti. Hyaluronihapon määrää ihossa voi lisätä käyttämällä hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita, jotta ihon kosteuspitoisuus pysyisi mahdollisimman tasapainossa.

Koko
30ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Ominaisuus
Hajusteeton
Kosteuttava
Vegaaninen
11750

AQUA - SODIUM HYALURONATE - PHENOXYETHANOL - PENTYLENE GLYCOL - ETHYLHEXYLGLYCERIN - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE

Levitä 1 – 2 tippaa taputtelemalla hellästi puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin ja/tai illoin ennen muita hoitotuotteitasi. Pipettipullosta tuotteen annostelu on helppoa, kun tiputat seerumitipan kämmenselälle ja levität siitä kasvoille.    

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle