DETOX PUHDISTUSLAPUT

36,00 €
sis. alv

DETOX PYYHKEET EPÄPUHTAUKSIA VASTAAN

Colosé Detox Purifying cotton pads 60 kpl

Kasvoveden tapaan käytettävät Detox puhdistuslaput syväkosteuttavat ja korjaavat ihoa samalla uudistaen solujen toimintaa.  Iho uusiutuu ja elpyy nopeammin.  Raaka - aineet omaavat epäpuhtauksia ja kuona - aineita poistavia sekä metalleja itseensä sitovia,  kelatoivia ominaisuuksia. 

Määrä
Varastossa

Puhdistavat Detox pyyhkeet kasvoille

Detox puhdistuspyyhkeet sopivat epäpuhtauksien poistoon kaikille ihotyypeille.  Vaikuttavat raaka-aineet tekevät ihonpuhdistuksesta vaivatonta ja tehokasta.

  • Taikapähkinä - Hamamelisuute on tunnettu rauhoittavista ja ihoa uudistavista vaikutuksistaan.  Kasvojen hoitotuotteissa sitä käytetään herkälle iholle,  silmänympärysiholle ja parranajon jälkeen käytetyissä tuotteissa.  Se tasoittaa myös ihon laikkuja ja värivirheitä.  Hamamelis omaa ihohuokosia supistavia ja antiseptisiä ominaisuuksia,  joten sitä käytetään aknen hoitoon rasvaiselle ja seka -  iholle.   • Multi-Mineral Chrono-Energiser  -  hivenaineiden yhdistelmä toimii energian buustaajana,  joka mahdollistaa solujen uusiutumisen ja pitää yllä niiden elinvoimaisuutta.  Sinkki,  kupari ja magnesium vahvistavat ja auttavat ylläpitämään ihon omaa suojaa sekä säilyttävät ihon raikkaan,  terveen näköisenä. 
  • 


Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Auttaa säilyttämään ihon omaa kosteutta jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi. 


  • Vitamiini E toimii antioksidanttina ja kosteuttaa.  Se saa ihon hehkumaan ja parantaa ihon sävyä.  Sillä on myös tärkeä rooli UV - säteiden haitallisten vaikutusten ehkäisemisessä.  

  • Neidonhiuspuu - uute stimuloi ihon ja solujen hapensaantia sekä ehkäisee ihoa ennen aikaiselta ikääntymiseltä.  Lehtiä käytetään,  koska ne sisältävät paljon antioksidantteja.  Omaa tehokkaita anti-age vaikutuksia,  koska se suojaa kollageenivarantoja tuhoutumasta.  
Neidon hiuspuun lehtiä suositellaan epätasaisen ja läikikkään ihon värin tasoittamiseen,  se pitää yllä myös tärkeitä kehon mineraalivarantoja.  • Detoksifikaatioon vaikuttava aine Karitevoi eli Sheavoi suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta,  koska siinä yhdistyy vapaita radikaaleja vähentäviä,  "myrkkyjä" poistavia,  metalleja sitovia ja poistavia eli kelatoivia aktiivisia aineosia.  Testit ovat todistaneet,  että se suojaa ihoa superoksidien vapaiden radikaalien haitoilta.  Testitulokset todistavat myös sen hyvästä raudan ja lyijyn kelatointikapasiteetista,  sekä detoksisista ominaisuuksista nikotiinin myrkkyjä vastaan. 

Colosé
11700

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös