C-VITAMIINISEERUMI
C-VITAMIINISEERUMI
C-VITAMIINISEERUMI
C-VITAMIINISEERUMI

C-VITAMIINISEERUMI

Colosé

C-VITAMIINISEERUMI

Colosé Vitamin C Serum 30 ml

C-vitamiiniseerumi kirkastaa ihoa ja tehostaa sen kollageenin tuotantoa samalla tasoittaen ihon epätasaisuuksia kuten pigmenttimuutoksia.

Hyaluronihappojen ja C-vitamiinin yhdistelmä täyteläistää ihoa ja silottaa ihoa sekä madaltaa ihon kuivuudesta johtuvia pintajuonteita. Tuotteessa oleva C-vitamiinijohdannainen ascorbyl glucoside on stabiili vedessä ja se sopii useimmille herkillekin ihotyypeille toisin kuin voimakkaammat C-vitamiinimuodot, jotka aiheuttavat helpommin ärsytysoireita ihossa.

Hajusteeton ja vegaaninen tuote.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
35,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka neutraloi vapaiden radikaalien ihoa ennenaikaisesti vanhentavia vaikutuksia eli ennaltaehkäisee ihon ikääntymismuutoksia. C-vitamiini vahvistaa ihon rakennetta tehostaen kollageeniin tuotantoa. C-vitamiini vähentää melaniinin syntyä edistävän entsyymin toimintaa, jolloin ihon sävy tasoittuu ja kirkastuu. C-vitamiiniseerumi on erinomainen väsyneelle, samealle ja epätasaiselle iholle, kun haetaan ihon virkistystä, heleää hehkua ja ihon pinnan tasoitusta.

C- vitamiiniseerumi sisältää myös tehokkaan yhdistelmän neljää erilaista hyaluronihappoa, jotka täyttävät ihon kosteusvarannot ja ehkäisevät ihon kuivumiselta. Hyaluronihappojen ja C-vitamiinin yhdistelmä täyteläistää ihoa ja silottaa ihoa sekä madaltaa ihon kuivuudesta johtuvia pintajuonteita.

Koko
30ml
Ihotyyppi
Herkkä iho
Kaikille ihotyypeille
Ominaisuus
Hajusteeton
Vegaaninen
11760

AQUA
 - ASCORBYL GLUCOSIDE - SODIUM HYALURONATE - 
PHENOXYETHANOL - 
POTASSIUM HYDROXIDE - SODIUM CITRATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - PENTYLENE GLYCOL - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - CITRIC ACID - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE
 - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - 
HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE

Voit käyttää C-vitamiiniseerumia pidempikestoisena kuurina iltaisin:
Levitä 1 – 2 tippaa taputtelemalla hellästi puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin ja/tai illoin ennen muita hoitotuotteitasi. Pipettipullosta tuotteen annostelu on helppoa, kun tiputat seerumitipan kämmenselälle ja levität siitä kasvoille.

Jos haluat tehostaa tuotteen ihoa boostaavan ja heleyttävän vaikutuksen, käytä tuotetta aamuin illoin.

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle