ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI
ALOE VERA -SEERUMI

ALOE VERA -SEERUMI

Sadoer

ALOE VERA -KASVOSEERUMI
Sadoer Aloe Vera Hydrate Moisturizing Face Serum 30 ml

  • Kosteuttaa ja täyttää ihon kosteusvarantoja, jolloin ihosta tulee sileä ja täyteläinen
  • Tasapainottaa ihon rasvoittumista ja vähentää kiiltelyä
  • Pehmentää, kiinteyttää ja palauttaa kimmoisuuden
  • Tasoittaa ja silottaa ihoa sekä sen sävyä
  • Kirkastaa sameaa, tunkkaista ihoa
  • Imeytyy hyvin, ei jätä ihoa tahmaiseksi
  • Sopii myös herkälle ja kuivalle iholle
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
9,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

KIRKASTAVA, KORJAAVA JA RAVITSEVA ALOE VERA-SEERUMI TÄYTTÄÄ IHON KOSTEUDELLA

Kosteuttava, virkistävä ja rauhoittava kasvoseerumi täydentää ihon menettämää kosteutta. Hoitaa tehokkaasti kuivaa ja karheaa sekä epäpuhdasta ihoa. Tekee ihosta pehmeän ja säteilevän kauniin. Kosteuttavien ainesosien ansiosta sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti suositellaan rauhoittamaan ja täydentämään rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitoa. Elvyttää ja korjaa ihon vaurioita ja vahvistaa ihoa kestämään rasitusta paremmin. Tasoittaa ihon pintaa, heleyttää ja pehmentää paksuuntunutta, rasvaista ihoa.

CURACAON ALOE VERA IHONHOITOTUOTTEET

98% Aloe vera uute tarjoaa parhaimpia vaikutuksia ihonhoitoon. Uutteessa on korkea polysakkaridipitoisuus, mikä on tärkeä hiilihydraattimolekyylien yhdistelmä ja ihmisille tärkeä energianlähde soluhengityksessä. Tämän vuoksi ihonhoidon vaikutukset ovat näkyvämpiä ja tehokkaampia.

Pitkä kuuden tunnin uuttamisaika auttaa säilyttämään Aloe veran ravintorikkaat raaka-aineet uutteessa. Uutetta voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, ihonhoidossa siitä saadaan vakuuttavia ja näkyviä vaikutuksia ihon kuntoon. Korkealaatuisen teknologian ja tuotekehityksen avulla on Aloe vera tuotesarja on ihanteellinen hoitamaan rasvoittuvaa ja pintakuivaa ihoa, jättäen ihon puhtaan ja virkistyneen oloiseksi. Imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa tahmeaksi tai öljyiseksi.

Koko
30ml
Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Kuiva ja herkkä iho
Rasvainen iho
Ominaisuus
Elvyttävä
Korjaava
Kosteuttava
Tasoittava
Vahvistava
96109

WATER – GLYCERIN - GLYCEROL POLYETHER-26 – PROPYLENE GLYCOL – GLYCEROL POLYMETHACRYLATE – BIS(HYRDOXYMETHYL)IMIDAZO-LIDINYL UREA
MUITA AINESOSIA/HIVENAINEITA: METHYLPARABEN – ALOE VERA (ALOE BARBADENSIS) LEAF JUICE – NIACINAMIDE – XANTHAN GUM – CARBOMER – TRIETHANOLAMINE – SODIUM HYALURONATE – PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL – FRAGANCE – IODOPROPYNYL BUTYL CARBAMATE

Levitä joka aamu ja ilta 2-3 tippaa (tai tarvitsemasi määrä) kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympärysihoa. Ota seerumia kämmenselällesi, jotta tuotetta ei mene hukkaan. Pieni määrä seerumia riittää yllättävän isolle alueelle!

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä seerumia aina kasvojen puhdistuksen jälkeen, jotta iho sietää paremmin tulevia haittatekijöitä.

Herkkäihoisia suositellaan kokeilemaan uutta kosmetiikkatuotetta (olipa tuote mikä tahansa) ensin korvan taakse. Säilytä kosmetiikkatuotteet mieluiten viileässä, älä säilytä kuumassa paikassa tai suorassa auringonvalossa. Pidä pois pienten lasten ulottuvilta.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle