ALPPIYRTTI-VARTALOEMULSIO

33,00 €
sis. alv

ALPPIYRTTIEMULSIO VARTALOLLE

Colosé Lotion corporelle aux herbes des Alpes 250ml

Ihanteellinen koko perheen yrttinen vartaloemulsio.  Tehokkaat luonnon yrttiuutteet korvaavat ravinteita ja kosteuttavat sekä elvyttävät solujen toimintaa iholla.  Säännöllinen käyttö pitää ihon kimmoisana,  rauhoittaa ja ravitsee kuivaa ihoa.  Sisältää mm.  Edelweiss - uutetta,  karitevoita,  malvaa,  takiaista,  rohtoraunioyrttiä sekä A -  E - ja  F - vitamiineja. 

Määrä
Varastossa

Ihoa ravitseva ja korjaava vartaloemulsio

Koko perheen yrttinen kosteusemulsio vartalolle sopii kaikille ihotyypeille,  mutta erityisesti herkän ihon kosteutukseen.  Ihoystävällinen pH tasapainottaa ihon ja vesijohtoveden emäksisyyttä pesun jälkeen.  Ohut koostumus levittyy helposti iholle sekä imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja suojatuksi.

Colosén alppiyrttivartaloemulsio sisältää ravitsevia kasviuutteita.

  • Rohtoraunioyrtti on monivaikutteinen yrtti.  Se ehkäisee ja parantaa tulehduksia,  vähentää verenvuotoa.  Nämä hyödylliset vaikutukset johtuvat pääasiassa luonnollisesta allantoiinista,  jota se sisältää.  Stimuloi solujen ja ihon kudosten uusiutumista,  jota myös luontaiset tanniinit vahvistavat.
  • Takiaisenjuurella on antiseptinen ja ravitseva vaikutus.  Rauhoittaa ihon ärsytystiloja,  kutinaa ja aknea.
  • Malva rauhoittaa stressaantunutta ihoa,  vähentää punakkuutta ja ihon kutinaa,  ehkäisee tulehduksia ja turvotusta.
  • Koiruoho eli artemisia absinthium parantaa ihon pikku kremppoja kuten naarmuja ja rauhoittaa hyönteisten pistoista aiheutunutta kipua ja kutinaa.  Hyvä myös nokkosten aiheuttamaan ärsytykseen.
  • Edelweiss on alppien yrttien kuningatar.  Tottuneena suurelle UV - säteilyn määrälle,  se on muodostanut itselleen monia suojamekanismeja,  joista iho voi hyötyä.  Uute vähentää juonteita ja ryppyjä iholla,  stimuloi eli vilkastuttaa verenkiertoa ja ihon uusiutumista sekä lisää ihon elastisuutta.  Tuloksena on tasainen ja kimmoisa iho,  joka näyttää sekä tuntuu terveeltä ja säteilevältä.
  • Sheavoi  -  Karitevoi saadaan voipuun pähkinöistä.  Sitä on perinteisesti käytetty Afrikkalaisessa lääketieteessä estämään tulehduksia,  rauhoittamaan ja pehmittämään ihoa sekä parantamaan rikkoutunutta ihoa ja haavaumia.
Colosé
16370

Tuotetiedot

Koko
250ml
Ihotyyppi
Kuiva ja herkkä iho

Erityispiirteet

Saatat pitää myös