YÖVOIDE VIVIFIANTE

31,00 €
sis. alv

YÖVOIDE VIVIFIANTE

Colosé Crème de nuit Vivifiante 50ml

Colosé Vivifiante on kuivan,  herkän ja couperosaihon tehokas yövoide. Voide suojaa ulkoisilta rasituksilta ja säilyttää ihon kimmoisuuden. Se on todellinen superhoitaja, kun iho tuntuu karhealta ja jopa elottomalta. Mehiläisvaha parantaa vastustuskykyä ja säilyttää ihon kosteustasapainon, salvia kosteuttaa ja elvyttää sekä parantaa aineenvaihduntaa, panthenol syväkosteuttaa ja vehnänalkioöljy vahvistaa ihon rakenteita. Vivifiante sisältää runsaasti myös E - ja C - vitamiineja, jotka elvyttävät kollageenin muodostusta sekä toimivat antioksidantteina. Rikas yövoide erityistä hoitoa kaipaavalle iholle.

Määrä
Varastossa

Kuivan ihon yövoide

Täyteläisen paksu yövoide on erityisesti kuivan, karhentuneen sekä herkän ihon kimmoisuuden parantaja. Poistaa kiristyksen ja kuivan aiheuttaman kutisevan tunteen iholta. Sisältää

  • Vehnänalkioöljyä, jonka E - ja B - vitamiinirikas proteiini kosteuttaa, energisoi soluja ja hidastaa ihon ikääntymistä.
  • Kalsium palauttaa iho kosteus - ja rasvatasapainoa, joka iholta vähenee luonnollisesti. Solujen toiminta vilkastuu ja ihon aineenvaihdunta paranee. Ihosta tulee kiinteämpi sekä sileämpi.
  • Salvia sisältää paljon hyviä rasvahappoja sekä F-vitamiinia, joka tasapainottaa rasvatasapainoa niin kuivalla kuin rasvaisella iholla sekä poistaa turvotusta.
  • Panthenol syväkosteuttaa ja hoitaa ihon pieniä vaurioita.
  • Mehiläisvaha pitää kosteuden iholla ja ehkäisee tulehduksia.
  • Vitamiini - ja hivenainepommi kuivan ihon kosteuttamiseen.

Sopii myös erityisen kuivan ihon päivä - ja meikinalusvoiteeksi.

Colosé
11560

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kuiva iho
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös