VARTALOTALKKI

20,00 €
sis. alv

VARTALOTALKKI

Colosé Talc microfin 90g

Colosén antiseptinen talkkijauhe on kevyesti hajustettu.  Sisältää mm.  sinkkiä,  riisilesettä ja silicaa joiden tehtävänä on suojata ihoa,  poistaa kosteutta ja saada iholle aikaan silkkisen pehmeä tunne.  Sopii pitämään koko perheen ihot ja vartalot kuivana sekä raikkaana.

Määrä
Varastossa

Talkki ihonhoitoon ja hygieniaan

Luonnollisista jauheista koostuva vartalotalkki sopii kaikille ihotyypeille,  mutta suositellaan erityisesti herkälle iholle.  Monikäyttöinen talkki sopii ominaisuuksiltaan vartalon ja hygienian hoitoon.  Se imee itseensä kosteutta sekä tekee ihon pinnalle kalvon,  joka estää ihoa hankautumasta rikki.  Kosteudenimukyky vähentää ja neutralisoi iholle kertyvää liiallista kosteutta,  hikoilua sekä rasvoittumista.  Se omaa myös antiseptisiä ominaisuuksia,  jotka saadaan ainesosien yhdistelmästä sekä sinkkioksidista.  Jättää iholle kuivan ja raikkaan tunteen.  Sopii hyvin myös vähentämään jalkojen hikoilua ja epämiellyttäviä hajuhaittoja.  Miedosti deodoroiva talkki sopii niin naisille kuin miehillekin.

Raaka-aineina on

 • Talkki - luonnollinen pehmeästä kivestä saatu,  huolellisesti puhdistettu ja pesty mineraali on erittäin hienojakoista ranskalaista talkkia.  Farmaseuttisen puhtaustason omaava talkki sopii myös vauvojen ja lasten,  sekä erittäin herkkäihoisten hoitotuotteeksi.  Ei allergisoi.
 • Sinkki eli Sinkearaatti on valkoista jauhetta,  joka parantaa talkin kestävyyttä ja tarttuvuutta iholla.
 • Riisileseet ovat perinteisesti aasialaisten ihmisten kauneuden ja terveyden symboli.  Aasialaiset naiset ovat käyttäneet sitä yli 2000 vuoden ajan kosteuttamaan,  valkaisemaan sekä tasoittamaan ihoa.
 • Sinkkioksidilla on suojaava vaikutus.  Se tekee iholle kestävän ja suojaavan kalvon,  joka estää pölyn,  lian ja muiden allergeenisten hiukkasten imeytymistä ihoon.  Se toimii myös valovanhenemista vastaan,  koska se heijastaa haitallisia ultraviolettisäteitä pois iholta.  Lisäksi se tunnetaan antiseptisistä ja ihohuokosia supistavista ominaisuuksistaan.  Vähentää näin epämiellyttäviä hajuhaittoja iholla. 
Colosé
16390

Tuotetiedot

Koko
90g
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

TALC   -  ZINC STEARATE  -  DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH  -  SILICA  -  ZINC OXIDE  -

PARFUM  -  BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL  -  HEXYL CINNAMAL  -  LINALOOL  -  BENZYL SALICYLATE  -

GERANIOL  -  CITRONELLOL  -  ALPHA- ISOMETYL IONONE  -  AMYL CINNAMAL  -  LIMONENE  -

COUMARIN  -  HYDROXYCITRONELLAL   -  HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE  -

EUGENOL

Talkki

Sinkki  -  Sinkearaatti

Riisilese

Sinkkioksidi

Silica

Käyttö

Voit levittää talkkia haluamillesi vartalon osille puristamalla sitä ensin pullosta kädellesi ja levittämällä talkin kädellä tai talkkivipalla. 
Voit myös puristaa tai  ”pölläyttää”  talkkia suoraan valittuun kohtaan.  Pidä talkkipullo ihoasi kohti ja paina pullon keskiosasta nopeasti,  mutta hellästi,  jolloin paine annostelee talkin määrän.

Monikäyttöinen talkki

 • Laita talkkia vanupuikolla silmäripsiin ennen mascaran laittoa ja saat ripsiin runsaasti volyymia.
 • Talkkia voi käyttää myös hiuspuuterina,  antaa hiuksille kivan mattapinnan.
 • Sirottele talkkivipalla talkkia kenkiin,  kesävarpaisiin ja jalat pysyvät kuivina sekä hajut loitolla.
 • Talkki toimii myös kainaloissa deodorantin tavoin,  pitää kainalot kuivina ja jättää raikkaan tuoksun.  Ei inhottavia märkäläiskiä kainaloissa,  eikä paita imeydy kiinni kainaloihoin.
 • Ripaus talkkia reiden sisäpinnalle auttaa estämään toisiinsa hankaavat sisäreidet.
 • Talkista apua helteisiin kesäöihin.  Ripaus Colosén talkkia lakanoihin auttaa imemään kosteutta ja raikastaa vuoteen.  Pirteänä,  raikkaana uuteen aamuun!
 • Ripaus talkkia ja pysyt raikaana koko päivä!

Saatat pitää myös