• Uusi
RETINOLISEERUMI
RETINOLISEERUMI
RETINOLISEERUMI
RETINOLISEERUMI

RETINOLISEERUMI

Colosé

RETINOLISEERUMI

Colosé Retinol Serum 30 ml

Retinyylipalmitaattia sisältävä A-vitamiiniseerumi korjaa ja stimuloi ihon toimintoja sekä tukee kollageenin tuotantoa. Retinoli edesauttaa hillitsemään talin liikatuotantoa, vähentää sekä ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista, eli se on oiva ainesosa myös aknesta ja epäpuhtauksista kärsiville. Vahvistaa ihon rakennetta sekä parantaa ihon pinnan tekstuuria sekä ulkonäköä, ja näin ollen supistaa ihohuokosia.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
36,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

IHOA NUORENTAVA, UUDISTAVA JA VAHVISTAVA A-VITAMIINISEERUMI

Seerumi sisältää retinyylipalmitaattia ja hyaluronihappoa, jotka tasoittavat ihoa, kosteuttavat ihon eri kerroksia ja pitävät sen nuorekkaana. Seerumin aktiivinen ainesosa retinyylipalmitaatti (A-vitamiinin hellävarainen esiaste) hoitaa ihoa hellästi, mutta tehokkaasti.

Retinoli on vakiinnuttanut asemansa ikääntymistä estävänä ainesosana, mutta sen vaikutukset ja hyödyt ihoon ovat vieläkin monipuolisempia, sillä se estää entsyymin toimintaa, joka hajottaa kollageenia ja näin ehkäisee ihon ikääntymisprosessia. Retinoli säätelee talintuotantoa ja vähentää epäpuhtauksia iholla sekä avaa tukkeutuneita huokosia. Tutkitusti se vähentää myös pigmenttiläiskiä ja aknesta muodostuneita arpia ihossa. Lisäksi sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja se sitoo vapaita radikaaleja, eli hidastaa ihon ikääntymistä.tka parantavat ihon toimintoja entisestään.

Hajusteeton ja vegaaninen.

Koko
30ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Ominaisuus
Anti age
Elvyttävä
Hajusteeton & Vegaaninen
Kirkastava
Korjaava
11711
No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle